A MOM Sportközpontban elhunyt kislány családjáról kiderült, korábban leégett a házuk

Forrás: Shutterstock -
MOM Sportközpont otthon tűz anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MOM Sportközpontban elhunyt kislány családjának egyszer már volt dolga a tűzzel: akkor mindenük a lángok martalékává vált. 

Egy parkban játszott a 8 éves kislány 11 éves és 14 éves bátyjaival, majd a gyermek a fiatalabbik testvérével együtt felmászott a MOM Sportközpont tetejére, ahol egy használaton kívüli fabódéban valahogy tüzet gyújtottak. A 11 éves kisfiú kimenekült, a kislány azonban életét vesztette.

Korábban is érte tragédia a családot tűz miatt – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

„A tűzoltók egy 8 éves kislányt eszméletlen állapotban hoztak ki az épületből, akinek újraélesztését a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen azonnal megkezdték. A gyermek a szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. Az építményből gyorsan terjedő tűz elől a 11 éves fiú és a 8 éves kislány megpróbált kimenekülni, azonban a kislány az épületben rekedt és életét vesztette. Testvérét, a 11 éves fiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol a nyomozók az esettel összefüggésben meghallgatták” – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Kiderült, hogy nem ez az első eset, hogy tűz okoz borzalmas tragédiát a család életében: korábban a házuk gyulladt ki. A Ripost információi szerint

2016 októberében a Budakeszin található otthonuk égett le

a szomszédos épülettel együtt. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság határozata szerint a tűz a fészerben keletkezett, ahol a két fiú játszott.

Megszólalt az anya, aki elvesztette kislányát a MOM Sportközpont tetején keletkezett tűzbenhttp://www.life.hu/news/20190626--megszolalt-az-anya-aki-elvesztette-kislanyat-a-mom-sportkozpont-tetejen-keletkezett-tuzben.htmlA MOM Sportközpont tetején keletkezett tűzesetben elhunyt kislány édesanyja nyilatkozott. NewsThinkstockVasembernek hitte magát a négy éves pápai kisfiú, aki kiugrott az erkélyrőlhttp://www.life.hu/news/20190626-vasembernek-hitte-magat-a-negy-eves-papai-kisfiu-aki-kiugrott-az-erkelyrol.htmlRepülni szeretett volna, mint a kedvenc szuperhőse, ezért kiugrott első emeleti lakásuk teraszáról egy négy éves pápai kisfiú. Az édesanya csak a ruhákért ment be, ezalatt a gyermek felállt egy székre és kiugrott.NewsOrigoElhunyt egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontbanhttp://www.life.hu/news/20190625-elhunyt-egy-15-eves-fiu-a-tusnadfurdoi-wellnesskozpontban.htmlLesüllyedt a medence aljára úszás közben egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontban. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. News--Íme, az elmúlt évek magyar szépségkirálynői: ő volt a legelsőhttp://www.life.hu/news/20190625-ime-az-elmult-evek-magyar-szepsegkiralynoi-o-volt-a-legelso.htmlÍme, az elmúlt évek magyar szépségkirálynői: emlékszel, hogy az ő fejükre is került korona? NewsOrigoSzemeteszsákból varrt magának ruhát az anyukahttp://www.life.hu/news/20190625-szemeteszsakbol-varrt-maganak-ruhat-az-anyuka.htmlImádja az internet azt a nőt, aki szemeteszsákból készített magának ruhát. NewsOrigoIdőjárás: nyárias meleg lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190625-idojaras-nyarias-meleg-lesz-hetvegen.htmlÚgy tűnik, kellemes, nyárias meleg időnk lesz a hétvégén, bátran lehet strandolni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.