Meseszép helyen pihent Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás. A rajongók közül voltak, akik azt hitték, hogy Lilla babát vár. Nem jött zavarba, őszintén válaszolt a kérdésre. 

„Sziasztok, eltűntem egy kicsit, de újra jelentkezem. Tamással megszöktünk és megnéztük egy bakancslistás álmunkat” – kezdi egyik új bejegyzését közösségi oldalán Palácsik Lilla. A fotón megölelik egymást, Lilla egy fehér felsőt és magas derekú nadrágot visel. 

A kommentelők némelyikében felmerült, hogy az újdonsült feleség babát vár. Palácsik nem jött zavarba, megválaszolta a kérdést – szúrta ki a Blikk

„Drágáim, sokan írtatok, de nem várok kisbabát. Bár ha várnék sem lenne gond, tudom, hogy egyszer nagyszerű szülők leszünk, de kezdetben még csak egy kiskutyát szeretnénk. A kép csalóka, ezek szerint a magas derekú nadrág nem mindenkinek áll jól” – írta Palácsik Lilla.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‍♀️Sziasztok, eltűntem egy kicsit de újra jelentkezem Tamással megszöktünk és megnéztük egy bakancslistás álmunkat! Hogy tetszik nektek a hely? Ahogy ígértem ismét JÁTÉKkal jelentkezem a @cewefotokonyv -nek köszönhetően! Most is 3 szerencsés nyerhet! A nyeremény egy Cewe Retro fotó ( #cewe #retrofoto )csomag, amit a kedvenc képeitekből állíthattok össze! A második képen láthatjátok hogyan is néz ki! Én imádom az ilyen kézzel fogható fényképeket Ahogy @tamasvisvader oldalán is olvashatjátok, nagyon szükségünk volt már egy közös kikapcsolódásra ❤️ Igaz csak 2 napra jöttünk, de itt maradnék örökre! Egy fotósnak ez a hely egy valóra vált álom! Képzeljétek amíg körbesétáltuk a Braies-tavat láttam, hogy a fotós kollégák 5 párról is készítettek jegyes- és esküvői fotókat! Láttunk 1 eljegyzést is Lányok kezeket fel, ki az aki itt azonnal igent mondana? ‍♀️ A JÁTÉK szabályzatát itt találjátok⬇️⬇️ sok sikert 1. követni kell engem és a @cewefotokonyv oldalát 2. likeolni ezt a posztot 3. megjelölni egy olyan ismerősödet akit szerinted érdekelne ez a nyeremény Ennyi az egész ‍♀️ Sorsolás: 2019.06.23. : a fotókat én készítettem, álvànyról, távkioldóval • A játékban való részvétel önkéntes. A játékban résztvevők tudomásul veszik és betartják a rövid szabályzatot. A sorsolás véletlenszerűen, a commentpicker.com weboldal segítségével fog történni! A Játék semmilyen szinten nem áll kapcsolatban az Instagrammal, az Instagram nem támogatja azt. A Játékban résztvevők nem az Instagram számára szolgáltatnak információkat. A Játékban kizárólag azon 13. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső, magyar állampolgárságú, cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék időtartama alatt a játékszabályzatot betartják! #cewefotokonyv #szponzoralttartalom #photographer #lucky #love #together #myhusband #couple #couplegoals

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés,