A Playboy-modell elárulta, Michael Jackson levetkőztette őt egy forgatáson

Playboy Michael Jackson forgatás vetkőztetés thriller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag levetkőztette és szenvedélyesen megcsókolta azt a Playboy-modellt Michael Jackson, aki a Thriller videoklipjében szerepelt.

Ola Ray volt az a gyönyörű Playboy-modell, aki a főszerepet játszotta Michael Jackson Thriller című számához készült videóklipjében. A most 58 esztendős nő a Daily Mailnek elárulta, a felvétel közben intim kapcsolatba került a pop királyával.

Ola elmondta, Jacko szenvedélyesen megcsókolta őt, majd meztelenre vetkőztette. Állítólag ennél egy kicsit tovább is mentek, de többet nem árult el, szeretné ugyanis az egész történetet egy önéletrajzi könyvben elmesélni.

A nő hozzátette, bár az egész világ megismerte a Thrillernek köszönhetően, később mégis depressziós lett és drogozni is elkezdett. Mivel jogdíjat sem kap, ma igen szerény körülmények között él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.