Élő adásban jegyezte el párját Zámbó Krisztián

Forrás: Facebook / Zámbó Krisztián -
eljegyzés lánykérés Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián élő adásban kérte meg kedvese, Zsuzsi kezét.

Zámbó Krisztián és kedvese sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élt, ám egy ideje már hangoztatták, együtt képzelik el a jövőt és szeretnének családot alapítani. Az eljegyzésre nem került sor egészen idáig: az énekes most a kamerák előtt kérte meg Zsuzsi kezét, aki természetesen igent mondott.

Imádták Korda Györgyöt és Balázs Klárit a VOLT Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-imadtak-korda-gyorgyot-es-balazs-klarit-a-volt-fesztivalon.htmlÓriási sikere volt Korda Györgynek és Balázs Klárinak a VOLT Fesztiválon. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi benyugtatózva megy el a következő tárgyalásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-lagzi-lajcsi-benyugtatozva-megy-el-kovetkezo-targyalasara.htmlLagzi Lajcsi egyre nehezebben viseli a tárgyalás okozta megpróbáltatásokat. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA várandós Tóth Gabi a pult alól nassol a Sztárban sztár forgatásai közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-a-varandos-toth-gabi-a-pult-alol-nassol-a-sztarban-sztar-forgatasai-kozben.htmlTóth Gabi elárulta, a Sztárban sztár forgatásai alatt a pult alól nassol. TV + SztárokOrigoKiakadtak a rajongók Jakupcsek Gabriellárahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-kiakadtak-a-rajongok-jakupcsek-gabriellara.htmlA rajongók szerint Jakupcsek Gabriella közösségi oldalán túl sok a reklám. TV + SztárokOrigoEnnyit érnek Meghan Markle kiegészítőihttp://www.life.hu/sztarok/20190624-ennyit-ernek-meghan-markle-kiegeszitoi.htmlKiderült, hogy több mint 200 millióra rúg Meghan Markle ékszerkollekciója. TV + Sztárok--Orosz Barbara macskája nagyon beteghttp://www.life.hu/sztarok/20190619-orosz-barbara-macskaja-nagyon-beteg.htmlBeteg Orosz Barbara macskája, Loulou. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.