Emeletről kizuhant kisgyermeket kapott el egy tinédzser Algériában – videó

zuhanás Algéria életmentés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A levegőben kapott el egy emeletről kizuhanó gyereket egy tinédzser Algériában.

Elképesztő videó került fel a videómegosztó oldalra. A felvétel Algériában készült, először csak az látszik rajta, amint a 17 esztendős Feuzi néz felfelé, majd kitárja a karját, és egyszercsak elkap egy emeletről kizuhanó gyereket.

A kis Doha a második emeleti lakásból pottyant ki, míg édesanyja főzött. Elképesztő szerencséje volt, hogy a tinédzsernek sikerült elkapnia, így megúszta az esést sérülések nélkül.

Imádták Korda Györgyöt és Balázs Klárit a VOLT Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-imadtak-korda-gyorgyot-es-balazs-klarit-a-volt-fesztivalon.htmlÓriási sikere volt Korda Györgynek és Balázs Klárinak a VOLT Fesztiválon. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi benyugtatózva megy el a következő tárgyalásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-lagzi-lajcsi-benyugtatozva-megy-el-kovetkezo-targyalasara.htmlLagzi Lajcsi egyre nehezebben viseli a tárgyalás okozta megpróbáltatásokat. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÉlő adásban jegyezte el párját Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-elo-adasban-jegyezte-el-parjat-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztián élő adásban kérte meg kedvese, Zsuzsi kezét. TV + SztárokOrigoNövényi Norbert fia ketrecharcos letthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-novenyi-norbert-fia-ketrecharcos-lett.htmlKetrecharcos karrierjéről vallott Növényi Norbert fia, ifj. Növényi Norbert. TV + Sztárok--Ennyit érnek Meghan Markle kiegészítőihttp://www.life.hu/sztarok/20190624-ennyit-ernek-meghan-markle-kiegeszitoi.htmlKiderült, hogy több mint 200 millióra rúg Meghan Markle ékszerkollekciója. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Jakupcsek Gabriellárahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-kiakadtak-a-rajongok-jakupcsek-gabriellara.htmlA rajongók szerint Jakupcsek Gabriella közösségi oldalán túl sok a reklám. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.