Majoros Hajnalka két gyerek után is nagyon dögös: fotó

Forrás: Instagram/Majka -
Alicante szexi Majoros Hajnalka fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka fürdőruhában mutatta meg tökéletes testét.

Majoros Hajnalka két gyermeket szült, de alakján ennek nyoma sincs. A csinos sztáranyuka csodásan néz ki és ezt most a közösségi oldalára feltöltött fotójával is bizonyította.

Barátaival épp Alicantéban van és fürdőruhában sütteti magát a napon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☀️ #tabarca #alicante #costablanca

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

Imádták Korda Györgyöt és Balázs Klárit a VOLT Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-imadtak-korda-gyorgyot-es-balazs-klarit-a-volt-fesztivalon.htmlÓriási sikere volt Korda Györgynek és Balázs Klárinak a VOLT Fesztiválon. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi benyugtatózva megy el a következő tárgyalásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-lagzi-lajcsi-benyugtatozva-megy-el-kovetkezo-targyalasara.htmlLagzi Lajcsi egyre nehezebben viseli a tárgyalás okozta megpróbáltatásokat. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÉdesanyja szerint Gáspár Virág kerüli a családját és inkább a barátaival tölti az idejéthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-edesanyja-szerint-gaspar-virag-keruli-a-csaladjat-es-inkabb-a-barataival-tolti-idejet.htmlGáspár Virág a családja helyett inkább a barátaival múlatja az időt. TV + SztárokOrigoAurelio állítja, nem követett el emberrablásthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-aurelio-allitja-nem-kovetett-el-emberrablast.htmlAurelio továbbra is állítja, bár valóban pofozkodott az ismerősével, emberrablásról nem volt szó. TV + SztárokOrigoEgy videofelvétellel bizonyítják a rajongók, hogy Michael Jackson élhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-egy-videofelvetellel-bizonyitjak-a-rajongok-hogy-michael-jackson-el.htmlEgy videofelvétel alapján arra következtetnek a rajongók, hogy Michael Jackson ma is él. TV + Sztárok--Bizarr videó került fel a netre Pintér Tiborrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-bizarr-video-kerult-fel-a-netre-pinter-tiborrol.htmlMeghökkentő videót töltött fel magáról Pintér Tibor a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.