Schobert Norbi gyakran megríkatja feleségét, Rubint Rékát

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Rubint Réka házasság sírás Schobert Norbert születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi alig várta a mai napot: különleges meglepetéssel készült felesége, Rubint Réka születésnapjára.

Rubint Réka ma ünnepli 41. születésnapját és ebből az alkalomból természetesen férje is felköszönti. Schobert Norbi a Borsnak elmondta, ezúttal egy különleges meglepetéssel készül. Azt nem árulta el, hogy pontosan miről is van szó, de biztos abban, hogy felesége ezúttal is elsírja magát.

Sportot űzök abból, hogy a feleségem örömében sírjon. Egyébként nem nehéz nála elérni a pityergést, mert úgy örül mindennek, mint egy kislány. És úgy is viselkedik, egyszerűen imádom ezt a gyermeki énjét! 41 éves lett, de szerintem 29-nél többnek nem néz ki! Alig várom, hogy este legyen, és végre meglephessem!”

Schobert Norbi és Rubint Réka Forrás: Polyak Attila/Origo
Sarka Katát szempillája miatt támadják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-sarka-katat-szempillaja-miatt-tamadjak-a-kommentelok.htmlSarka Kata a napokban közzétett fotóját nem díjazzák a kommentelők: ez a bajuk vele. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher felesége leszögezte, nem láthatjuk a pilótát többet a médiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-michael-schumacher-felesege-leszogezte-nem-lathatjuk-a-pilotat-tobbet-a-mediaban.htmlMichael Schumacher feleségének nyilatkozatától nem lesznek boldogok a rajongók. TV + Sztárok--Újra szerelmes Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20190628-ujra-szerelmes-aleska.htmlSáfrány Emese újra boldog: labdarúgóedzőt szeret a légtornász. TV + SztárokOrigoAz ExperiDance társulat vezetői között egyre nő a feszültség: megszólalt az ügyvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-az-experidance-tarsulat-vezetoi-kozott-egyre-no-a-feszultseg.htmlÁll a bál az ExperiDance társulatnál: Román Sándor alapító és üzlettársa között van feszültség. Most megszólalt a másik fél is. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – OrigoKiss Ramóna és Lékai Máté 150 ember előtt mondta ki a boldogító igenthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-kiss-ramona-es-lekai-mate-150-ember-elott-mondta-ki-a-boldogito-igent.html150 ember előtt mondta ki a boldogító igent Kiss Ramóna és Lékai Máté. Bár nem egy könnyű hét állt a műsorvezető mögött, mégis gyönyörű menyasszony volt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka szexi bikinis fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-hosszu-katinka-szexi-bikinis-fotot-posztolt.htmlNem sok ideje jutott mostanában a pihenésre Hosszú Katinkának. Most azonban lazított kicsit a Balatonnál. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.