Tóth Vera és kedvese a Bazilikánál romantikáztak

ünneplés Pauli Zoltán Tóth Vera Bazilika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera és párja fél éve találtak egymásra, és most meg is ünnepelték az évfordulót.

Tóth Vera és kedvese együtt romantikáztak a Bazilikánál. Kiderült, hogy a szerelmesek pontosan fél éve vannak együtt. A nagy nap alkalmából Pauli Zoltán meglepte kedvesét, elvitte őt arra a helyre, ahol annak idején egymásra találtak.

Sarka Katát szempillája miatt támadják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-sarka-katat-szempillaja-miatt-tamadjak-a-kommentelok.htmlSarka Kata a napokban közzétett fotóját nem díjazzák a kommentelők: ez a bajuk vele. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher felesége leszögezte, nem láthatjuk a pilótát többet a médiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-michael-schumacher-felesege-leszogezte-nem-lathatjuk-a-pilotat-tobbet-a-mediaban.htmlMichael Schumacher feleségének nyilatkozatától nem lesznek boldogok a rajongók. TV + Sztárok--Újra szerelmes Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20190628-ujra-szerelmes-aleska.htmlSáfrány Emese újra boldog: labdarúgóedzőt szeret a légtornász. TV + SztárokOrigoZaklatják a Barátok közt színésznőjét, Bátyai Évát: durva üzeneteket kaphttp://www.life.hu/sztarok/20190628--zaklatjak-a-baratok-kozt-szinesznojet-durva-uzeneteket-kap.htmlEgy őrült zaklatja a Barátok közt színésznőjét, Bátyai Évát: nagyon durva üzeneteket kap. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka szexi bikinis fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-hosszu-katinka-szexi-bikinis-fotot-posztolt.htmlNem sok ideje jutott mostanában a pihenésre Hosszú Katinkának. Most azonban lazított kicsit a Balatonnál. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo Lakóházakra és középületekre is dőltek fák Szabolcsban a csütörtöki viharbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190627--lakohazakra-es-kozepuletekre-is-doltek-fak-szabolcsban-csutortoki-viharban.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.