Ellopták a budapesti férfi 50 milliót érő lottószelvényét

Forrás: flickr.com -
Eurojackpot nyeremény lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokáig örülhetett hatalmas nyereményének a budapesti férfi: ellopták tőle az 50 milliót érő lottószelvényt. 

Élete legboldogabb napja volt a pestszentlőrinci férfinak, amikor rájött, számaival több mint 50 millió forintot nyert a lottón, de öröme nem tarthatott sokáig. Az eurojackpotos szelvényt ugyanis ellopták tőle. Pontosabban a férfi pénztárcáját, de abban volt a nyerő szelvény is.

A budapesti férfi szelvényét már ellenőriztette a tolvaj Forrás: flickr.com

Természetesen azonnal feljelentést tett, és kiderült, hogy a tolvaj már ellenőriztette a szelvényt – írja a Ripost. A lottózó dolgozói állítják, már a rendőrök is jártak náluk. „Jött egy nyomozó, aki elkérte a videófelvételt. Hozott magával egy fénymásolatot a szelvényről, amelyből kiderült, hogy a sokmilliót érő EuroJackpotot valaki már ellenőriztette, hogy nyertes-e” – mondták. Tehát a tolvaj már tudja, hogy mekkora szerencséje van, de még nem váltotta be, pedig elméletben megtehetné, hiszen a pénz azé, akinél a szelvény van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.