Judy furcsa grimaszt vágott - Fotó

Judy fotó torz arc arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy megmutatta, mire képes az arcával: így még nem láthattuk az énekesnőt. 

Judy az Instagramon mutatta meg a követőinek, hogy milyen is az, ha náluk beindul a buli. Nagyon úgy tűnik, hogy ők aztán nemcsak szeretnek, de tudnak is mulatni. Egészen őrült dolgokra is hajlandóak. Az énekesnő például azt mutatta meg, milyen érdekes grimaszra képes.

Judy furcsa grimaszt vágott Forrás: Instagram/Judy
Megmutatta párját Rácz Jenő séfhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-megmutatta-parjat-racz-jeno-sef.htmlRácz Jenő séf a Konyhafőnök egyik versenyzőjébe szeretett bele. TV + SztárokOrigoTestbeszédszakértő elárulta, hogyan változott meg Harry és Meghan kapcsolata a baba születése ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-testbeszedszakerto-elarulta-hogyan-valtozott-meg-harry-es-meghan-kapcsolata-a-baba-szuletese-ota.htmlGyermekük születése csak még szorosabbá tette a köteléket Harry herceg és Meghan Markle között, legalábbis erről árulkodik a pár testbeszéde. TV + Sztárok--Miley Cyrus a színpadon csókolta meg a gitárosáthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-miley-cyrus-a-szinpadon-csokolta-meg-gitarosat.htmlA viselkedésével még a rajongóinál is kiverte a biztosítékot Miley Cyrus a Glastonbury Fesztiválon. TV + Sztárok--18 éves korában elhunyt a tehetséges rapper, Hella Sketchyhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-18-eves-koraban-elhunyt-a-tehetseges-rapper-hella-sketchy.htmlKábítószer-túladagolásban meghalt Hella Sketchy rapper. TV + Sztárok--Hatalmas megtiszteltetés érte Borbély Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-hatalmas-megtiszteltetes-erte-borbely-alexandrat.htmlBorbély Alexandra meghívást kapott a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválra. TV + Sztárok--Tejben fürödve fotózták az Éjjel-nappal Budapest Mesijéthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-tejben-furodve-fotoztak-az-ejjel-nappal-budapest-mesijet.htmlTejben fürödve készült szexi fotósorozat az Éjjel-nappal Budapest Mesijéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.