Meghan Markle és Harry herceg már a harmadik dadust veszik fel gyermekük mellé

Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski -
Meghan Markle dadus Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Meghan Markle és Harry herceg a dadusokat sem tudják megtartani. 

Meghan Markle korábban sem arról volt híres, hogy képes lenne személyzetének tagjait megtartani. Gyermeke születése előtt is folyamatosan arról lehetett hallani, hogy sorban hagyják ott a hercegnét a beosztottjai, most ugyanez a helyzet a dadusokkal.

Sok dadust elfogyasztottak már Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski

Bennfentes információk szerint hat héten belül már a harmadik dadust alkalmazza Harry és Meghan, de ők nem aggódnak a folytonos távozások miatt. Ezt a döntést ugyanis nem akarják elhamarkodni, hiszen nem mindegy, ki felügyeli a május 6-án született Archie fejlődését – írja a Daily Star.

Diana hercegné sírja egy meseszép helyen van, így néz ki mahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-diana-hercegne-sirja-egy-meseszep-helyen-van-igy-nez-ki-ma.htmlHétfőn ünnepelné 58. születésnapját Diana walesi hercegné. A sírhelye nem látogatható, kizárólag a családtagok és a barátok számára, ám idén nyáron mások is megnézhetik a gyönyörű emlékhelyet. TV + Sztárok--Judy furcsa grimaszt vágott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-judy-furcsa-grimaszt-vagott.htmlJudy megmutatta, mire képes az arcával: így még nem láthattuk az énekesnőt. TV + Sztárok--Megmutatta párját Rácz Jenő séfhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-megmutatta-parjat-racz-jeno-sef.htmlRácz Jenő séf a Konyhafőnök egyik versenyzőjébe szeretett bele. TV + SztárokOrigo18 éves korában elhunyt a tehetséges rapper, Hella Sketchyhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-18-eves-koraban-elhunyt-a-tehetseges-rapper-hella-sketchy.htmlKábítószer-túladagolásban meghalt Hella Sketchy rapper. TV + Sztárok--Paudits Béla örökségéért pereskednekhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-paudits-bela-oroksegeert-pereskednek.htmlMég mindig nem dőlt el, mi lesz a tavaly júniusban elhunyt Paudits Béla lakásával. TV + Sztárok--Tejben fürödve fotózták az Éjjel-nappal Budapest Mesijéthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-tejben-furodve-fotoztak-az-ejjel-nappal-budapest-mesijet.htmlTejben fürödve készült szexi fotósorozat az Éjjel-nappal Budapest Mesijéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.