Zámbó Krisztián és kedvese már az esküvőt szervezi: Jimmynek is lesz helye az asztalnál

Forrás: Facebook/Fem3Café -
Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián alig néhány napja, élő adásban kérte meg kedvese, Zsuzsi kezét. Máris elkezdték szervezni az esküvőt, amelyen a király, Zámbó Jimmy is helyet fog kapni.

Hatalmas meglepetést okozott a nézőknek, a műsorvezetőknek, de még kedvesének, Zsuzsinak is Zámbó Krisztián, aki a Reggeli című műsorban beszélgetett Kiss Ramiékkal, és egy váratlan pillanatban letérdelt, és megkérte a barátnője kezét. Az újdonsült menyasszony sokkot kapott a boldogságtól.

Zámbó Krisztián és Zsuzsi Forrás: Facebook/Fem3Café

Alig pár napja történt a nagy esemény, a fiatalok máris elkezdték szervezni az esküvőt. Sok mindenben nem jutottak még közös nevezőre, annyi azonban már most is biztos, hogy Jimmy helyet fog kapni a menyasszonyos asztalnál.

"Nagy vidéki lakodalomra vágyom, Zsuzsikám viszont szűkebb családi-baráti körben szeretne velem egybekelni, úgyhogy ebben még nincs megegyezés, de abban igen, hogy néhai apámnak és az ő elhunyt édesanyjának is üresen hagyunk egy-egy széket a fő asztalnál"mesélte a Blikknek Jimmy fia.

Autóbalesetet szenvedett Oszvald Marika: kórházba vittékhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-autobalesetet-szenvedett-oszvald-marika-korhazba-vittek.htmlAutóbalesetet szenvedett Oszvald Marika, sokkos állapotban vitték kórházba. TV + SztárokOrigoMészáros Dóra kiakadt, amiért csökken a rajongói számahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-meszaros-dora-kiakadt-amiert-csokken-a-rajongoinak-szama.htmlMészáros Dóra Instagram-oldalán fakadt ki, miután azt tapasztalta, hogy a követőinek száma folyamatosan csökken. TV + SztárokOrigoReunion: Várkonyi Andrea közös fotót posztolt Gombos Edinávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190630-varkonyi-andrea-kozos-fotot-posztolt-gombos-edinaval.htmlGombos Edina és családja néhány évvel ezelőtt költözött ki a tengerentúlra. Kubai származású férje, Alberto IT-vezetőként dolgozik, az Aktív egykori műsorvezetője pedig üzletasszonyként tevékenykedik. Két közös gyermekük van, Miranda és Matteo. Most azonban hazalátogattak, és találkoznak a barátaikkal is. TV + SztárokOrigoEmma Stone súlyos balesetet szenvedett a Spice Girls koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-emma-stone-sulyos-balesetet-szenvedett-a-spice-girls-koncertjen.htmlCsúnya vége lett a tombolásnak, Emma Stone súlyos balesetet szenvedett. A Spice Girls koncertjén eltörte a vállát. TV + Sztárok--Leállamvizsgázott hazánk legszebb lánya, Nagypál Krisztinahttp://www.life.hu/sztarok/20190630-leallamvizsgazott-hazank-legszebb-lanya-nagypal-krisztina.htmlA múlt vasárnap Magyarország Szépének választották, a héten pedig államvizsgázott Nagypál Krisztina. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea elárulta, hiányzik neki egy társhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-varkonyi-andrea-elarulta-hianyzik-neki-egy-tars.htmlVárkonyi Andrea elárulta, nem életcélja, hogy egyedül maradjon sőt, már vágyik egy társra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.