Oszvald Marika szalagkorlát autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén szenvedett autóbalesetet Oszvald Marika. A színésznő kocsijába az M0-s autóúton, Törökbálint közelében egy másik jármű hátulról ütközött bele, a szalagkorlátnak lökve őt ezzel. Marikát sokkos állapotban, mentővel szállították kórházba.

A Kossuth-díjas színésznő jól van, a Blikknek nyilatkozott a történtekről:

„Szerencsére nincs komolyabb bajom, mindent megvizsgáltak a kórházban, ahova bevitt a mentő a baleset után. Volt agyi CT, hasi ultrahang, a gerincemet is megnézték, de szerencsére mindent rendben találtak. Ért azonban egy nagyobb ütés, emiatt úgy döntöttem, egy kicsit pihenek. Mentem volna rengeteg helyre, de két-három hétig biztosan szeretnék itthon maradni. Azt hiszem, intő jel volt ez a baleset, hogy itt az ideje egy kicsit leállni. Lehet, hogy túlpörögtem, és valaki odafentről jelzett, hogy ideje pihenni” – mondta a lapnak Oszvald Marika, aki a kocsijával még nem is foglalkozott, nem tudja, mekkor a kár, mennyibe fog kerülni a javítása.

Oszvald Marika autóbalesetet szenvedett a hétvégén Forrás: Fem3
Fekete Pákó visszatért: Rubint Rékának csapja a szelet egy reklámbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-fekete-pako-visszatert-rubint-rekanak-csapja-a-szelet-egy-reklamban.htmlFekete Pákó egy reklámfilmben tért vissza Rubint Réka oldalán. TV + SztárokRTLKLUBDemcsák Zsuzsát csodás szerelemi vallomással lepte meg indiai férje, Krishanhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-demcsak-zsuzsat-csodas-szerelemi-vallomassal-lepte-meg-indiai-ferje-krishan.htmlDemcsák Zsuzsa boldog: indiai férje a Facebook-üzenőfalon tudatta vele, hogy nagyon szereti. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa még mindig nem találkozott indiai férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-demcsak-zsuzsa-meg-mindig-nem-talalkozott-indiai-ferjevel.htmlDemcsák Zsuzsa nem nyilatkozik férjéről azóta, hogy ittas vezetésen érték. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné kizárná a nyilvánosságot a kis Archie keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-meghan-hercegne-kizarna-a-nyilvanossagot-a-kis-archie-keresztelojerol.htmlA királyi család egy bennfentese szerint szombaton keresztelik meg Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A hírek azonban arról szólnak, hogy a hercegné nem szeretné, hogy fotósok legyenek jelen a nagy eseményen. TV + Sztárok--Lily Allen örül, hogy még él, a függőségei felemészthették volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-lily-allen-orul-hogy-meg-el-fuggosegei-felemeszthettek-volna.htmlMeglepő kijelentést tett a napokban Lily Allen. Az énekesnő azt mondta, csoda, hogy még életben van, ugyanis a hirtelen jött sztárság nagyon könnyen az életébe kerülhetett volna. TV + Sztárok--Eva Longoria Budapestre érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-eva-longoria-budapestre-erkezett.htmlEgymásnak adják a kilincset a világsztárok Budapesten. Jason Momoa és Arnold Schwarzenegger után most Eva Longoria is a magyar fővárosba érkezett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.