Meztelen fotót posztolt születésnapja alkalmából Lindsay Lohan

Lindsay Lohan pucér meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelen fotóval dobta fel követői napját Lindsay Lohan.

33 éves lett Lindsay Lohan, és ezt a napot különleges módon ünnepelte meg. A csinos színésznő egy meztelen fotót töltött fel a közösségi oldalára. A szobájában, a tükör előtt fotózta magát, mindössze néhány ékszer van rajta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés,

Kiköpött mása Sarolta hercegnőnek egy brit kislány: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-kikopott-masa-sarolta-hercegnonek-egy-brit-kislany.htmlEgy brit kislány szinte a megszólalásig hasonlít Sarolta hercegnőre. TV + SztárokOrigo18 éves lett Kiszel Tünde lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20190702-18-eves-lett-kiszel-tunde-lanya-donatella.htmlMa ünnepli 18. születésnapját Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella. TV + SztárokOrigoGyökeresen megváltoztatta kislányuk, Szofi betegsége Caramel és Szilágyi Szilvi életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190702-gyokeresen-megvaltoztatta-kislanyuk-szofi-betegsege-caramel-es-szilagyi-szilvi-eletet.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvia elárulta, mennyire változtatta meg a család életét kislányuk, Szofi betegsége. TV + Sztárok--Csűrös Karola teljesen összetört férje halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-csuros-karola-teljesen-osszetort-ferje-halala-utan.htmlCsűrös Karola teljesen összetört férje halála után, éjjelente is alig alszik. TV + SztárokOrigoÍgy éli mindennapjait a mémmé vált magyar férfi, Hide The Pain Harold, azaz Arató Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190702-igy-eli-mindennapjait-a-memme-valt-magyar-ferfi-hide-the-pain-harold-azaz-arato-andras.htmlCsak kevesen tudják, hogy a kényszeredett mosolyú férfi, akiből az elmúlt évek legismertebb mémjei születtek, valójában magyar: Arató Andrásnak hívják. TV + Sztárok--Megszólalt Hosszú Katinka édesapja: ez a véleménye lánya új párjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-megszolalt-hosszu-katinka-edesapja-ez-a-velemenye-lanya-uj-parjarol.htmlTegnap posztolt először közös képet Hosszú Katinka és új párja, a modell Gelencsér Máté. Az úszónő továbbra sem akar nyilatkozni a magánéletéről, édesapja azonban mondott pár szót a Blikknek. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.