Bereczki Zoltán sejtelmesen utalt arra, hogy valóban van párkapcsolata

Bereczki Zoltán párkapcsolat szerelem magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vak is látja, hogy Bereczki Zoltán majd' kicsattan a boldogságtól, és ez nem véletlen: a színész végre nyiltakozott a magánéletéről, habár elég szűkszavúan. 

Már mindenki tudja, hogy Bereczki Zoltán és Bata Éva színésznő egy párt alkotnak, ők azonban nem akartak megszólalni a kapcsolatukról. Ugyan nem tagadták, de nem is erősítették meg, hogy egymásba szerettek, azonban a színész menedzsere egy rövid közleményben később elismerte, a két magányos szív tényleg egymásra talált.

Bereczki Zoltán boldog Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Igen, együtt vannak, de egyelőre nem szeretnének nyilatkozni a kapcsolatukról” – mondta akkor a sajtós. Most azonban megszólalt Bereczki Zoltán a Nők Lapjának, habár még mindig sejtelmes és titokzatos maradt. „Egy kapcsolatban élő ember mindig harmonikusabb” – idézi a színészt a Blikk, és mivel ő mostanában nagyon boldog, ebből rögtön kiderül, hogy valóban egy párt alkotnak a színésznővel.

Molnár Anikó rendkívül elégedett új kebleivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-molnar-aniko-rendkivul-elegedett-uj-kebleivel.htmlNegyedszer feküdt kés alá Molnár Anikó. Az utóbbi időben rengeteget fogyott, így újra meg kellett műttetnie kebleit. Úgy látja, remekül sikerült a beavatkozás. TV + SztárokOrigoMiley Cyrus durván beterpesztett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-miley-cyrus-durvan-beterpesztett.htmlMiley Cyrus csendes, visszafogott időszaka véget ért. Az énekesnő melltartó nélküli koncertezése után most egy hatalmas terpesztést mutatott Instagrammon.TV + SztárokOrigoMary Zsuzsi énekesnőt 4 év börtönre ítélték a nyilvánosságra hozott dokumentumok szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190703-mary-zsuzsi-enekesnot-4-ev-bortonre-iteltek-a-nyilvanossagra-hozott-dokumentumok-szerint.htmlMeglepő iratot hozott nyilvánosságra az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára. Kiderül belőle, hogy Mary Zsuzsi énekesnőt és volt férjét, Dobos Attila zeneszerzőt négy év börtönre ítélték, amiért disszidáltak. A férfi most elmondta, mi is történt valójában. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara újra elhagyta Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190702-palvin-barbara-ujra-elhagyta-magyarorszagot.htmlEgy hihetetlenül aranyos képpel búcsúzott otthonától Palvin Barbara, aki nagy titokban érkezett meg az egyik hazai fesztiválra. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát házassága miatt bántják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-demcsak-zsuzsat-hazassaga-miatt-bantjak-a-kommentelok.htmlDemcsák Zsuzsa házasságát nem értik a rajongói, ki is kezdték miatta az egykori műsorvezetőt. TV + SztárokOrigoVarga Izabella gyönyörű kislány volt: gyerekkori fotót mutatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190702-varga-izabella-gyonyoru-kislany-volt-gyermekkori-fotot-mutatott.htmlRengetegen rajonganak Varga Izabelláért, akit sokan a Barátok közt című sorozat decens ügyvédnőjével azonosítanak. Izabella most megmutatta, hogyan nézett ki kislányként. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.