Megsérült az autóbalesetben Oszvald Marika, csak ülni és feküdni tud

Forrás: Fem3 -
Oszvald Marika színház baleset bordatörés fellépés autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bordatörést szenvedett autóbalesete során a hétvégén Oszvald Marika. A színésznőnek most kényszerpihenőt kell tartania. 

Ahogy mi is beszámoltunk róla, autóbalesetet szenvedett Oszvald Marika a hétvégén az M0-s autóúton. A Mokka stábja telefonon érte el a művésznőt, aki készségesen elmesélte, mi történt.

„Nem mentem túl gyorsan, talán 110-zel az M0-son. Fogalmam sincs, hogy történt, mint történt, egy hatalmas nagy csattanás, és nekivágódtam annak a betonkerítésnek, ami elválasztó van az út mellett. Az egyik bordám eltört, de más bajom nem lett” – osztotta meg a baleset körülményeit Oszvald Marika, aki jelenleg gödöllői otthonában pihen.

Sérülése fájdalmas, csak ülni és feküdni tud, így most mindenféle munka kizárt. Úgy véli, talán túl sokat vállalt a nyárra, a baleset pedig egy intő jel volt. Az is felmerült benne a baleset helyszínén, hogy megkéri a rendőröket, vigyék el a fellépésre, ahová éppen indult.

Nagy Réka szerint modellként még nehezebb párt találnihttp://www.life.hu/sztarok/20190703-nagy-reka-szerint-modellkent-meg-nehezebb-part-talalni.htmlAz emberek legtöbbször úgy vélik, hogy a szép nők nem lehetnek okosak - véli Nagy Réka. A modell most arról beszélt, hogy még mindig keresi az igazit és, hogy úgy látja, az ő szakmájában még nehezebb a párkeresés. TV + Sztárok--Iszak Eszti megmutatta, hogyan nézett ki gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-iszak-eszti-megmutatta-hogyan-nezett-ki-gyermekkoraban.htmlMeglepő fotóval rukkolt elő közösségi oldalán Iszak Eszter. Megmutatta, hogyan festett gyerekkorában. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMeztelenül is megmutatja idomait az orosz modell, Valeria Bulusheva (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190703-meztelenul-is-megmutatja-idomait-az-orosz-modell-valeria-bulusheva-18.htmlSzexibbnél szexibb fotókkal árasztja el a közösségi oldalát az orosz modell, Valeria Bulusheva. TV + Sztárok--Barta Sylvia bikiniben mutatta meg kockás hasát - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-barta-sylvia-bikiniben-mutatta-meg-kockas-hasat.htmlBarta Sylvia a Dagály Fürdőből jelentkezett be, és bikiniben tájékoztatta a nézőket a várható időjárásról. Bomba alakja van.TV + SztárokOrigoDiana hercegné szerepelt volna a Több mint testőr második részébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-diana-hercegne-szerepelt-volna-a-tobb-mint-testor-masodik-reszeben.htmlDiana hercegné különleges dologra készült. Olyasmit csinált volna, amit még sosem. TV + Sztárok--Úgy tűnik, Shane Tusup Hosszú Katinkának üzenhetett új fotójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-ugy-tunik-shane-tusup-hosszu-katinkanak-uzenhetett-uj-fotojaval.htmlNéhány nappal ezelőtt posztolt először közös fotót új párjával Hosszú Katinka. Nem sokkal később volt férje is megosztott egy képet, amelyről sokan úgy vélik, hogy az úszónőnek üzent vele. De vajon mi az igazság? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.