Megsérült az autóbalesetben Oszvald Marika, csak ülni és feküdni tud

Forrás: Fem3 -
Oszvald Marika színház baleset bordatörés fellépés autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bordatörést szenvedett autóbalesete során a hétvégén Oszvald Marika. A színésznőnek most kényszerpihenőt kell tartania. 

Ahogy mi is beszámoltunk róla, autóbalesetet szenvedett Oszvald Marika a hétvégén az M0-s autóúton. A Mokka stábja telefonon érte el a művésznőt, aki készségesen elmesélte, mi történt.

„Nem mentem túl gyorsan, talán 110-zel az M0-son. Fogalmam sincs, hogy történt, mint történt, egy hatalmas nagy csattanás, és nekivágódtam annak a betonkerítésnek, ami elválasztó van az út mellett. Az egyik bordám eltört, de más bajom nem lett” – osztotta meg a baleset körülményeit Oszvald Marika, aki jelenleg gödöllői otthonában pihen.

Sérülése fájdalmas, csak ülni és feküdni tud, így most mindenféle munka kizárt. Úgy véli, talán túl sokat vállalt a nyárra, a baleset pedig egy intő jel volt. Az is felmerült benne a baleset helyszínén, hogy megkéri a rendőröket, vigyék el a fellépésre, ahová éppen indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.