A budapesti férfi szatyrából lopták ki az 50 milliót érő lottószelvényt

Forrás: Shutterstock -
lottószelvény nyeremény lottó lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épp az 50 milliós nyereményéért indult a budapesti P. József, amikor ellopták a pénztárcáját a nyertes lottószelvénnyel együtt.

Pár napja írtunk arról a budapesti férfiról, aki 50 millió forintot nyert az EuroJackpottal, ám a szelvényt eltulajdonították tőle. A Ripost most megkereste P. Józsefet, aki elárulta, épp a nyereményéért indult, és a telepakolt szatyrának tetejére tette a pénztárcáját. Abból lophatták ki akkor, amikor megállt az Örs vezér téren, hogy vizet igyon palackjából.

Teljesen kikészültem, 63 éves koromra hat gyógyszert szedek, azt hittem, ott halok meg.”

Józseftől ellopták a szelvényét – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

József hozzátette, egyetlen szerencséje van: még korábban lefénymásoltatta a szelvényt. A rendőrök azt ígérték neki, az is elég lesz ahhoz, hogy kifizessék neki a nyereményt. Ha így történik, a férfi akkor sem hagyja abba a munkát, dolgozik tovább, csupán a lakását szeretné felújítani.

Ha megkapnám a nyereményt, abból fizetném ki a házat. A többi részét – mivel nincs gyermekem és feleségem, csak egy macskám, Maszat – elzáratnám egy időre. De ha megkapom a pénzt, ugyanúgy fogok dolgozni tovább. Én nem tudok otthon ülni, a munka a mindenem...”

Szandi és Bogdán Csaba kapcsolatuk elején kétszer szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-szandi-es-bogdan-csaba-kapcsolatuk-elejen-ketszer-szakitottak.htmlSzandi és Bogdán Csaba még mindig imádják egymást, kapcsolatuk azonban nem indult egyszerűen. TV + Sztárok--Jolly és új kedvese már felvállalják kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20190704-jolly-es-uj-kedvese-mar-felvallaljak-kapcsolatukat.htmlJolly és új párja, Barbara most már felvállalják a kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoSzíj Melinda Isten kezébe adta az életét miután megtudta, daganata vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-szij-melinda-isten-kezebe-adta-az-eletet-miutan-megtudta-daganata-van.htmlSzíj Melinda Isten kezébe adta az életét, amikor megtudta, hogy daganata van. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huDemcsák Zsuzsánál még jogosítvány sem volt, amikor ittasan volán mögé ülthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-demcsak-zsuzsanal-meg-jogositvany-sem-volt-amikor-ittasan-volan-moge-ult.htmlKiderült, Demcsák Zsuzsa nem csak, hogy ittasan vezetett és nem tartotta be a KRESZ-t, még jogosítvány sem volt nála, amikor júniusban lekapcsolták a rendőrök. TV + SztárokOrigoCserháti Zsuzsa attól félt, hogy senki nem fog rá emlékeznihttp://www.life.hu/sztarok/20190704-cserhati-zsuzsa-attol-felt-hogy-senki-nem-fog-ra-emlekezni.htmlCserháti Zsuzsa rendkívül tehetséges énekesnő volt, nagyon sokan imádták, de ő ezzel nem volt tisztában. Kiderült, mitől félt a legjobban. TV + Sztárok--Meztelenül is megmutatja idomait az orosz modell, Valeria Bulusheva (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190703-meztelenul-is-megmutatja-idomait-az-orosz-modell-valeria-bulusheva-18.htmlSzexibbnél szexibb fotókkal árasztja el a közösségi oldalát az orosz modell, Valeria Bulusheva. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.