Épp az 50 milliós nyereményéért indult a budapesti P. József, amikor ellopták a pénztárcáját a nyertes lottószelvénnyel együtt.

Pár napja írtunk arról a budapesti férfiról, aki 50 millió forintot nyert az EuroJackpottal, ám a szelvényt eltulajdonították tőle. A Ripost most megkereste P. Józsefet, aki elárulta, épp a nyereményéért indult, és a telepakolt szatyrának tetejére tette a pénztárcáját. Abból lophatták ki akkor, amikor megállt az Örs vezér téren, hogy vizet igyon palackjából.

Teljesen kikészültem, 63 éves koromra hat gyógyszert szedek, azt hittem, ott halok meg.”

Józseftől ellopták a szelvényét – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

József hozzátette, egyetlen szerencséje van: még korábban lefénymásoltatta a szelvényt. A rendőrök azt ígérték neki, az is elég lesz ahhoz, hogy kifizessék neki a nyereményt. Ha így történik, a férfi akkor sem hagyja abba a munkát, dolgozik tovább, csupán a lakását szeretné felújítani.

Ha megkapnám a nyereményt, abból fizetném ki a házat. A többi részét – mivel nincs gyermekem és feleségem, csak egy macskám, Maszat – elzáratnám egy időre. De ha megkapom a pénzt, ugyanúgy fogok dolgozni tovább. Én nem tudok otthon ülni, a munka a mindenem...”