Szíj Melinda Isten kezébe adta az életét miután megtudta, daganata van

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
daganat Isten hit Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szíj Melinda Isten kezébe adta az életét, amikor megtudta, hogy daganata van. 

Szíj Melinda életében minden tökéletesen alakult, ám tavaly kiderült, a torkában daganat van. Az énekesnőt a hite segítette át a nehéz időszakon.

Szíj Melindát a hite segítette Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Isten kezébe adtam az életem és a karrierem. Megvannak a tervei, tudtam, bármi lesz, az ő akarata. Elképesztő szerencsém volt, nincs áttét, tünetmentes vagyok és a hangom sem sínylette meg, ugyanúgy tudok énekelni, mint azelőtt" - árulta el a Borsnak az énekesnő, aki az esküvőjét tervezi. Nyolc évvel ezelőtt ismerte meg párját, akivel szerény lagzit terveznek. "Visszafogott, titkos kis lagzi lesz, nem akarunk nagy feneket keríteni neki. A dátummal kapcsolatban szintén annyit tudok mondani, hogy ezt a Jóistenre bízzuk. Mikor eljön a megfelelő pillanat, mindketten érezni fogjuk és megyünk is a templomba" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.