Rékasi Károly balesete után végre előleget kapott kártérítéséből

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
motorbaleset előleg biztosítás Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly motorbalesete után most végre kapott némi előleget a biztosítótól, de a színész nem érzi úgy, hogy örülnie kellene. 

Rékasi Károly motorbalesete után sokáig nem tudott dolgozni, sérülései miatt pedig maradandó károsodást szenvedett. Az elsőfokú ítélet szerint az autós volt a hibás, de a sofőr fellebbezett, így Rékasi még nem kaphatja meg a neki kijáró kártérítést. A biztosító csak előleget utalt, valamint tett egy ajánlatot a végösszegre, melyet a színész nem fogadott el.

Rékasi Károly nem boldog Fotó: Marton Szilvia/Origo

bevallom, nem igazán érzem, hogy örülnöm kellene ennek"

Ripostnak"Számomra az az ember egyszerűen nem létezik"

Rékasi Károly megmutatta, hogyan néz ki az összecsavarozott lába

Négy éve balesetezett motorjával Rékasi Károly. Most megmutatta, hogyan néz ki az összecsavarozott lába. Kattints ide a fotóért!
Tóth Andit le akarta szúrni őrült rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20190705-toth-andit-le-akarta-szurni-orult-rajongoja.htmlTóth Andi vérfagyasztó történetet elevenített fel: egy őrült rajongója le akarta szúrni. TV + SztárokOrigoRobbie Williams azt mondja, kísértette őt egy énekesnő szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20190704-robbie-williams-azt-mondja-kisertette-ot-egy-enekesno-szelleme.htmlNem először áll elő hátborzongató történettel Robbie Williams. Most például elárulta, hogy egy alkalommal egy kísértettel élt együtt, aki nem másnak volt a szelleme, mint a The Mamas and the Papas énekesének, Mama Cassnak. TV + Sztárok--Napokig Osvárt Andreával élt Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-napokig-osvart-andreaval-elt-dobrady-akos-mikor-menyasszonya-volt.htmlHárom napig élt Osvárt Andreával Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volt. Elmesélték, hogyan is történt a dolog. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül rohant be a krikettpályára a meccs közepén egy férfi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190704-anyaszult-meztelenul-rohant-be-a-krikettpalyara-a-meccs-kozepen-egy-ferfi-18.htmlRejtély a motivációja annak a férfinak, aki anyaszült meztelenül rohant be egy krikettmeccsre Nagy-Britanniában. Mindenesetre intim fotók készültek róla. TV + Sztárok--Kim Kardashian kártérítést kap: milliókkal lesz gazdagabbhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-kim-kardashian-karteritest-kap-milliokkal-lesz-gazdagabb.htmlEngedély nélkül használták fel Kim Kardashian fotóit, és másolták le Kanye West kreációit. Pert indítottak, amelynek köszönhetően most milliókat vágnak zsebre. TV + Sztárok--Ambrus Attila anyósa, Marika megdöbbent, amikor a Viszkis udvarolni kezdett a lányánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-ambrus-attila-anyosa-marika-megdobbent-amikor-a-viszkis-udvarolni-kezdett-lanyanak.htmlEgy kézműves vásáron ismerkedett meg feleségével Ambrus Attila. De vajon mit szólt ahhoz Réka édesanyja, hogy a lányának a Viszkis udvarol? Most kiderül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.