Rékasi Károly motorbalesete után most végre kapott némi előleget a biztosítótól, de a színész nem érzi úgy, hogy örülnie kellene. 

Rékasi Károly motorbalesete után sokáig nem tudott dolgozni, sérülései miatt pedig maradandó károsodást szenvedett. Az elsőfokú ítélet szerint az autós volt a hibás, de a sofőr fellebbezett, így Rékasi még nem kaphatja meg a neki kijáró kártérítést. A biztosító csak előleget utalt, valamint tett egy ajánlatot a végösszegre, melyet a színész nem fogadott el.

Rékasi Károly nem boldogFotó: Marton Szilvia/Origo

„Négy év után valóban megkaptam a kért kártérítési összeg egy töredékét előlegként. Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak józan paraszti ésszel gondolkodom és bevallom, nem igazán érzem, hogy örülnöm kellene ennek" – mondta a Ripostnak Rékasi. A színész úgy érzi, az ajánlott összeg nem áll közel az általa számlákkal igazolható kárához. „A sérült lában 4 centivel lett rövidebb. Egy hosszabb séta fájdalommal jár és nem tudom úgy élni sem a privát, sem pedig a szakmai életemet, ahogyan azt elterveztem vagy szeretném. Nem hiszem, hogy ez az állapot forintra váltható. A pénz nem oldja föl, hogy korlátozva élem a mindennapjaimat, és nem varázsolja széppé azt a tényt, hogy sarokemelőt kell viselnem, ha színpadra lépek" - mondta Rékasi, akinek megvan a véleménye a balesetet okozó sofőrről is. "Számomra az az ember egyszerűen nem létezik" - szögezte le. 

Rékasi Károly megmutatta, hogyan néz ki az összecsavarozott lába
Négy éve balesetezett motorjával Rékasi Károly. Most megmutatta, hogyan néz ki az összecsavarozott lába. Kattints ide a fotóért!