Kelemen Anna fehérneműben jelentette be, hogy felhagy a túl merész öltözködéssel

Kelemen Anna öltözködés stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna legutóbbi videója sokakat meglepett. Nemcsak a videó tartalma miatt, de a logikai bukfencek is összezavarták a követőket.

A magyar celeb elárulta, hogy legutóbbi videója rekordalacsony kattintást hozott, amit annak tud be, hogy túlságosan sok ruha volt rajta, és nála általában a forma viszi el a videót a tartalom elől. Ezért most fehérneműben állt kamera elé, hogy elmondja, ezentúl nem fog lenge öltözéket venni csak azért, hogy minél többen kövessék:

"Nem fogok nektek mindig ilyen csöcskidobós, számomra már nem gyere be cuccokban videót csinálni, ha valaki szeret, akkor T-shirtben is meg fogja nézni a videómat. Valahogy én ezt kinőttem ezt a style-t, szerintem annyira már nem menő, de talán sose volt az" – mondta Anna.

Itt az utolsó felvétel az Irigy Hónaljmirigy elhunyt tagjáról, Ambrus Zoltánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-itt-az-utolso-felvetel-az-irigy-honaljmirigy-elhunyt-tagjarol-ambrus-zoltanrol.htmlVasárnap este tette közzé az Irigy Hónaljmirigy a szomorú hírt, hogy örökös tagjuk, Ambrus Zoltán elhunyt. A Blikk megtalálta az utolsó klippet, amiben Ambrus szerepelt. TV + Sztárok--Gáspár Bea azt mondja, nem botoxoltat, a zsír sokkal jobbhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-gaspar-bea-azt-mondja-nem-botoxoltat-a-zsir-sokkal-jobb.htmlÉrdekes szépségápolási tanácsot adott követőinek közösségi oldalán Gáspár Bea. Azt mondja, nem kell botox egy nő arcának, helyette jobb, ha egy kis zsírral párnázza ki. TV + Sztárok--Pamela Anderson meztelen fotót posztolt Brigitte Bardot-ról - Micsoda idomokhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-pamela-anderson-meztelen-fotot-posztolt-brigitte-bardotrol-micsoda-idomok.htmlPamela Anderson posztolt a fiatal Brigitte Bardot-ról: meztelenül pózol a homokban az egykori szexszimbólum. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és Tatár Csilla nevével és fotójával is visszaéltek a csalókhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-liptai-claudia-es-tatar-csilla-nevevel-es-fotojaval-is-visszaeltek-a-csalok.htmlHazai hírességek nevével éltek vissza csalók. Tatár Csilla vagy épp Liptai Claudia arcképével reklámoztak olyan tablettát, amely parádés fogyást ígér a fogyasztóknak. Eddig több ezer embert verhettek át. TV + Sztárok--Karaoke produkcióval jutott tovább az America’s Got Talentben egy férfi – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-karaoke-produkcioval-jutott-tovabb-az-americas-got-talentben-egy-ferfivideo.htmlIlyet még nem látott az America's Got Talent zsűrije. Egy férfi karaoke produkcióval érkezett a válogatóra, és pusztán egyetlen szót énekelt. TV + SztárokOrigoIszak Eszter újra szerelmes, megmutatta jóképű kedvesét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-iszak-eszter-ujra-szerelmes-megmutatta-jokepu-kedveset-foto.htmlIszak Eszterre rátalált a szerelem. 7 kapcsolat után néhány hónappal ezelőtt végleg szakított Dobrády Ákos énekessel. A gyönyörű modell-műsorvezető most újra boldog. Kedvesével nyilvánosan is megjelent Zamárdiban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.