Mariah Carey a sikításával verte le egy üveg kupakját – Videó

sikítás videó Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey a puszta hangjával pattintott le egy kupakot az üdítősüveg tetejéről.

A szexi hangú énekesnőnek elképesztő a hangterjedelme. Eddig is köztudott volt róla, hogy csak kevesen képesek azt a hangmagasságot kiénekelni, amit ő. Azt viszont nem gondoltuk volna, hogy a puszta hangjával képes levenni egy üdítőspalack kupakját. Erről a nem mindennapi bravúrról videót is mutatott a közösségi oldalán. Ámulunk és bámulunk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Challenge accepted! #bottlecapchallenge

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Megcsalta vőlegényét Mariah Carey: pikáns videó leplezte le őket

Megdöbbentő felvételek kerültek elő 2016-ból Mariah Carey-ről. Akkor még James Packer milliárdos menyasszonya volt, a videókon azonban az egyik fiatal háttértáncosával enyeleg.

Palya Bea párra találthttp://www.life.hu/sztarok/20190709-palya-bea-parra-talalt.htmlPalya Bea a válása után újra szerelmes, és nagyon boldog a párja mellett. TV + Sztárok--Gáspár Evelin nem talál munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190709-gaspar-evelin-nem-talal-munkat.htmlGáspár Evelin szeretne elhelyezkedni, és a saját lábára állni, de hiába keres, nem talál munkát. TV + SztárokOrigoÚjra szerelmes Pintácsi Viki: Závodi Attila szaxofonossal alkot egy párthttp://www.life.hu/sztarok/20190709-ujra-szerelmes-pintacsi-viki-zavodi-attila-szaxofonossal-alkot-egy-part.htmlPintácsi Viki párra talált: a fotóművész Závodi Attila szaxofonossal, a Peet Project együttes tagjával jár. TV + SztárokOrigoKovács Patríciát rendszeresen csúfolta a nagybátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190709-kovacs-patriciat-rendszeresen-csufolta-nagybatyja.htmlKovács Patríciát sokszor csúfolták gyerekként, a legfájóbb mondatokat éppen egy családtagjától kellett elviselnie. TV + Sztárok--BB Évi és a fia kapcsolatáról vallott egy rokonukhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-bb-evi-es-a-fia-kapcsolatarol-vallott-egy-rokon.htmlBB Évi lába alól kicsúszott a talaj a valóságshow után, és azóta sem jött rendbe az élete. Gyermekeivel sem tartja a kapcsolatot. TV + Sztárok--Balaton Sound: Tiësto exkluzív interjút adott a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-balaton-sound-ti-sto-exkluziv-interjut-adott-a-lifehunak.htmlAz 50 éves Tijs Michiel Verwest, vagyis Tiësto ismét Magyarországra érkezett, ezúttal a Balaton Sound közönségét táncoltatta meg. A holland szupersztár a magyar fellépésein is évek óta kerüli a sajtót, de most kivételt tett, és kizárólag a Life.hu kérdéseire válaszolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.