25 beteget ölhetett meg egy amerikai orvos: állítja, a szenvedésükön akart enyhíteni

Forrás: Dreamstime -
orvos fájdalomcsillapító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bejelentette 23 dolgozójának elbocsátását egy Ohio állambeli amerikai kórházi hálózat csütörtökön, miután kiderült, hogy a hálózatnál előfordult szakmai hiányosságok messze túlmutatnak annak az intenzív osztályos orvosnak az ügyén, aki ellen a hatóságok vádat emeltek egy sorozatban elkövetett, 25 beteg halálát okozó gyógyszer-túladagolás miatt.
Forrás: Dreamstime

Maradandó agykárosodást szenvedett Kefir édesanyja, de elbukták a kártérítési perthttp://www.life.hu/sztarok/20190712-maradando-agykarosodast-szenvedett-kefir-edesanyja-de-elbuktak-a-karteritesi-pert.htmlPert vesztettek Kefirék a siófoki könyvtárral szemben. A V-Tech énekesének édesanyja azt állítja, 3 éve 15 métert zuhant az intézmény eső áztatta lépcsőjéről. Az asszony súlyos agykárosodást szenvedett, a homloklebegyének egy része elhalt, a személyisége és az élete is megváltozott. Egymillió forint kártérítést kértek, de nem kapták meg. TV + SztárokOrigoTragédiák sora Dióssy Klári életében: kislánya után édesanyját is elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-tragediat-tragedia-kovetett-diossy-klari-eleteben-kislanya-utan-edesanyjat-is-elveszitette.htmlDióssy Klárinak idén lenne 20 éves a lánya, Adél. A kislány leukémiában halt meg négy és fél évesen, hosszú küzdelem után. Az MTVA műsorvezetőjének azóta kisfia született, de újabb tragédiát kellett átélnie: tavaly meghalt az édesanyja. TV + Sztárok--Ezért nem engedték fel a repülőre Schobert Norbi 8 éves kisfiát: reagált a társasághttp://www.life.hu/sztarok/20190710-ezert-nem-engedtek-fel-a-repulore-schobert-norbi-8-eves-kisfiat-reagalt-a-tarsasag.htmlAhogy megírtuk, Schobert Norbi arról számolt be, hogy Ciprusról hazafelé a repülőre nem akarták felengedni a fitneszguru 8 éves kisfiát, Zalánt. Egy fotós barátjuk átengedte a helyét, így a család együtt utazhatott, most pedig reagált a légitársaság is. TV + SztárokOrigoÍgy emlékeznek vissza a barátai Ambrus Zoltánra: "Sérülése a munkásságára is hatással volt"http://www.life.hu/sztarok/20190709-igy-emlekeznek-vissza-baratai-ambrus-zoltanra.htmlAz Irigy Hónaljmirigy tagjait és a rajongókat is megrázta Ambrus Zoltán tragikus halála. Sipos Péter utoljára a kórházban találkozott zenésztársával: megrendülve mesélt az utolsó találkozásukról. Egy ismerőse szerint Ambrus sosem épült fel a balesete után: a karrierje és a magánélete is összeomlott. TV + Sztárok--A jósnő szerint Kiszel Tünde férfi lehetett előző életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190706-a-josno-szerint-kiszel-tunde-ferfi-lehetett-elozo-eleteben-fem3-cafe.htmlRadics Ágnes jósnő a FEM3 Café műsorában arról beszélt, hogy mi várható idén Kiszel Tünde és a lánya életében. Olyasmi is elhangzott, amitől leesett a naptárdíva álla. TV + SztárokOrigoMegkeresztelték Archie Harrisont, Harry herceg és Meghan hercegné gyerekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190706-megkereszteltek-archie-harrisont-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyereket.htmlJúlius 6-án, szombaton keresztelték meg Archie Harrisont, Harry herceg és Meghan hercegné gyerekét, amiről már az Instagramra is töltöttek fel fotót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.