Szemtanú vallott a horvát fizetőkapunál történt balesetről: "Brutális látvány volt"

Forrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat -
szemtanú baleset horvát autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű baleset történt a horvát autópálya fizetőkapujánál, egy magyar család súlyosan megsérült. Egy szemtanú elmondta, mit látott a történtekből. 

Letarolta a magyar család autóját egy másik kocsi a horvát autópálya fizetőkapujánál. Sajtóértesülések szerint 150-nel hajtott a vétkes sofőr, és telefonált, amikor megtörtént az ütközés. Egy szemtanú nyilatkozott a Ripostnak arról, mit látott a történtekből.

Csütörtök kora délután hatalmas sebességgel száguldott bele hátulról egy horvát BMW a magyar család Skoda típusú gépkocsijába. Forrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat

Borzalmas látvány volt.

Így dühöngött a győri szökőkútban szexelő nő - Videó (18+)http://www.life.hu/news/20190713-igy-duhongott-a-gyori-szokokutban-szexelo-no.htmlA győri szökőkútban szexelő nő gusztustalanul beszélt az őt kérdőre vonó fiatalokkal. News--Dunai hajóbaleset: Így búcsúztatták a Hableány kétfős legénységéthttp://www.life.hu/news/20190713-igy-bucsuztattak-a-hableany-ketfos-legenyseget.htmlA dunai hajóbalesetben elhunyt kapitányt és matrózt kollégái és családjaik búcsúztatták el a Duna vizén. NewsOrigo150-nel hajtott és telefonált a BMW-s, aki letarolta a magyar családot Horvátországbanhttp://www.life.hu/news/20190712-150nel-hajtott-es-telefonalt-a-bmws-aki-letarolta-a-magyar-csaladot-horvatorszagban.htmlA Ripost információi szerint egy 35 éves horvát férfi vezette azt a BMW-t, amelyik az autópálya fizetőkapujánál letarolta egy magyar család autóját. 150-nel száguldott, miközben telefonált. NewsOrigoIdőjárás: országszerte zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20190712-idojaras-orszagszerte-zivatarra-felhoszakadasra-figyelmeztetnek.htmlA zivatar és a felhőszakadás veszélye miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológia Szolgálat. NewsOrigoTíz évi külföldi gyógykezelés után visszatért Szkopjéba a depressziós csimpánzhttp://www.life.hu/news/20190712-tiz-evi-kulfoldi-gyogykezeles-utan-visszatert-szkopjeba-a-depresszios-csimpanz.htmlVisszatért az észak-macedón fővárosba a szkopjei állatkert egykori üdvöskéje, a Koko nevű csimpánz, akit 10 évig kezeltek depresszióval egy hollandiai állatmenhelyen. News--Véletlenül a lábára húzta unokája művagináját ez a nagymama (18+)http://www.life.hu/news/20190712-veletlenul-a-labara-huzta-unokaja-muvaginajat-ez-a-nagymama.htmlFázott a lába, ezért zokni után nézett az oszakai nagymama. Ám nem egy gyapjúcsodát húzott a lábára, hanem unokája művagináját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.