Vasárnap is országszerte várhatók zivatarok

zivatar vihar időjárás jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zivatarveszély miatt vasárnapra is az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésben azt írták, hogy vasárnap napközben szórványosan valószínű zivatar, gyakrabban a középső és keleti területeken, de kisebb számban nyugaton is előfordulhat.

Kísérőjelenségként előfordulhat viharos szél, kisméretű jég, lokálisan jelentősebb mennyiségű (20 milliméternél több) csapadékra már csak délkeleten van esély.

Az előrejelzés szerint vasárnap a leghidegebb órákban 9-18 fok lesz, északnyugaton lesz a legenyhébb, az északi völgyekben a leghűvösebb. Napközben 21-26 fokig melegszik a levegő.

Dunai hajóbaleset: közleményt adott ki a rendőrség az utolsó áldozattal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20190713-dunai-hajobaleset-kozlemenyt-adott-ki-a-rendorseg-az-utolso-aldozattal-kapcsolatban.htmlA rendőrség mindaddig folytatja a kutatást, amíg reális esély van a dunai hajóbaleset utolsó eltűntként keresett koreai áldozatának megtalálására - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.News--Kisebb földrengés volt Biatorbágy közelébenhttp://www.life.hu/news/20190713-kisebb-foldrenges-volt-biatorbagy-kozeleben.htmlKisebb földrengés volt Biatorbágy közelében szombaton délután - közölte a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa az MTI-vel. News--Két szemtanú nyilatkozott a horvátországi horrorbalesetrőlhttp://www.life.hu/news/20190713-ket-szemtanu-nyilatkozott-a-horvatorszagi-horrobalesetrol.htmlA Bors találta meg azt a két szemtanút, akik ott voltak a horvát autópályán annál a szörnyű balesetnél, amelyben egy ámokfutó letarolt egy magyar családot. News--Halálos baleset Veszprémvarsánynál: mentőautóba rohantak belehttp://www.life.hu/news/20190713-halalos-baleset-veszpremvarsanynal-mentoautoba-rohantak-bele.htmlHalálos baleset történt a 82-es főúton, Veszprémvarsánynál szombaton, két autó ütközött össze – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon. Az egyik jármű mentőautó volt. News--Időjárás: ekkor lesz végre újra nyári meleghttp://www.life.hu/news/20190713-idojaras-ekkor-lesz-vegre-ujra-nyari-meleg.htmlAz elmúlt napokban hűvösebb idő és viharok, záporok jellemezték az időjárást: eddig tart a lehűlés. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoTöbb kilométeres torlódás az M0-son: súlyos baleset történthttp://www.life.hu/news/20190713-tobb-kilometeres-torlodas-az-m0son-sulyos-baleset-tortent.htmlSúlyos baleset miatt alakult ki több kilométeres torlódás az M0-son. NewsOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.