Weisz Fanni és férje évek óta egy párt alkotnak, de olykor azért náluk is előfordul a féltékenykedés. Habár egymásban megbíznak, mégsem szeretik, ha a párjukat megkörnyékezi valaki.

Weisz Fannit is sokszor megtalálják az udvarlók annak ellenére, hogy köztudott, nem egyedülálló. Ő és férje is tudják kezelni az ilyen helyzeteket, de azért előfordul, hogy elkezdenek féltékenykedni. 

Weisz Fanni és férjeFotó: Polyák Attila - Origo

"Én nem vagyok féltékeny típus, de azért pici bennem is van. Szerintem hazudik, aki mást mond, ha igazán szereti és érdekli a másik. De összességében jó érzés tölt el, ha dicsérik és bókolnak Fanninak. Szerintem mindenkinek magának kell tudni kezelni az udvarlókat, és ez nálunk működik is. De persze ha valaki tiszteletlen, és úgy látom, már nem úriemberhez méltóan viselkedik a feleségemmel – például rácsap a fenekére, ami kivédhetetlen –, akkor simán helyreteszem" – mondta a Borsnak Peti. Fanni viszont nem ennyire nyugodt. "Én kicsit nehezebben kezelem, ha teszik-veszik magukat a lányok Petinek. Tudom, milyen ez, én is ezt csináltam. Egyből, már amikor hozzászólnak a férjemhez, látom, melyik lány mit akar, de igyekszem helyén kezelni a dolgokat. De azért a férjem lehetne picit csúnyább – mondta nevetve. – Mindketten teljesen megbízunk a másikban, mert szerintünk a bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban, egy házasságban. De ha egyszer ezt eljátssza a másik, akkor vége. Azt többé nem lehet helyrehozni" – tette hozzá.