Elizabeth Hurley 54 évesen mutatta meg magát bikiniben - Fotó

fotó bikini Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki úgy szeretne kinézni 54 évesen, ahogy Elizabeth Hurley: bombázó bikiniben. 

Elizabeth Hurley-n egyszerűen nem fog az idő. Az 54 éves színésznő még most is bátran vehet fel bikinit, és meg is teszi. Ami még ennél is jobb, hogy az erről készült fotókat pedig megosztja a közösségi oldalán, így mindenki megbizonyosodhat arról, hogy Elizabeth Hurley most is igazi bombázó.

Zalatnay Sarolta elveszített valamit, rajongóitól kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20190715-zalatnay-sarolta-elveszitett-valamit-rajongoitol-ker-segitseget.htmlEltűnt Zalatnay Sarolta esernyője, ezért most rajongóitól kér segítséget. Persze, vehetne újat, de ezt egy már elhunyt barátnőjétől kapta. Szeretné, ha a tárgy újra a birtokában lenne. TV + SztárokOrigoKylie Jenner meztelenül pózol az Instagramon - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190715-kylie-jenner-meztelenul-pozol-az-instagramon-18.htmlKylie Jenner természetesnek nem mondható idomait villantotta meg Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Kamilla hercegné majdnem meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-kamilla-hercegne-majdnem-meghalt.htmlKamilla hercegné a halál torkából menekült meg, élete mindössze 9 másodpercen múlt.TV + Sztárok--EFOTT 2019: Caramel először adott koncertet a fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-efott-2019-caramel-eloszor-adott-koncertet-a-fesztivalon.htmlPoptörténelmi pillanat volt az EFOTT-on, hiszen Molnár Ferenc Caramel korábban soha nem lépett fel az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján. A Megasztár egykori nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogyan készült a fellépésre, de azt is megtudhatjuk, ő maga milyen fesztiválarc. TV + Sztárok--Se veled, se nélküled kapcsolatban szerelmével Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/sztarok/20190715-se-veled-se-nelkuled-kapcsolatban-szerelmevel-ganxsta-zolee.htmlZana József elárulta, mit gondol a fia, Ganxsta Zolee szerelmi életéről. TV + Sztárok--Megmentette egy férfi életét Orosz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20190715-megmentette-egy-ferfi-eletet-orosz-barbi.htmlOrosz Barbi elárulta, gyerekként megmentette egy férfi életét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.