Fontos tapasztalatokat szerzett balesete által Rékasi Károly

baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy évvel ezelőtt teljesen megváltozott Rékasi Károly élete, amikor motorbalesetet szenvedett. Hosszas rehabilitáción esett át, és még ma is komoly gondokkal küzd, azt állítja, sehol sincs ahhoz képest, amilyen volt. Most arról mesélt, hogy a baleset mennyit változtatott rajta. 

Fontos tapasztalatokat szerzett balesete által Rékasi Károly, aki a mai napig nem nyerte vissza régi önmagát, bár hatalmas fejlődésen ment keresztül azóta.

„Azért ezt a szellemi és lelki gazdagodást el tudtam volna képzelni anélkül is, hogy az egyik lábam 4 centivel rövidebb, mint a másik. De nem úgy élek, hogy nyavalygok, vannak terveim, megyek előre – mondta a Storynak. – Én egyszer már meghaltam, nincs mitől félnem” – tette hozzá.

„A közelében sem vagyok a baleset előtti állapotomnak, amikor még embernek képzeltem magam. De nem adom fel. A jelenlegi állapotomat utálom, ezért nem is nagyon nézek tükörbe” – fejtette ki a magazinnak a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.