Király Viktor és menyasszonya hamarosan családot alapíthat

Forrás: Instagram/Király Viktor -
baba házasság eljegyzés családalapítás Virág Anita Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és menyasszonya, Anita mesélt arról, hogyan is képzelik a jövőjüket. Elárulták, a házasságkötés után egyből jöhet a baba, de azt sem bánják, ha a gólya esetleg hamarabb érkezik.

Király Viktor május végén Rómában kérte meg párja kezét. Az énekes a BEST magazinnak elárulta, Anitát szinte az első pillanatban megszerette a családja, az ifjú menyasszonynak pedig sikerült elfogadnia, hogy szerelme híresség, bármikor odarohanhatnak hozzá az utcán a lányok autogramot vagy közös fotót kérni. Mint mondja, nagyon büszke rá, hogy sikerült őt megszelídítenie és hogy az ujján ott csillog az összetartozásukat jelképező gyűrű.

Mind a ketten úgy érezzük, hogy jó irányba léptünk, és ezzel megerősödött a köztünk lévő kötelék. Tudtam, hogy ő az igazi, és megléptem, amit 35 éves koromig nem mertem: megkértem a kezét, és minden elsimult. Egyszerre vagyunk kiegyensúlyozottak és tüzesek együtt, és bár sokszor nehéz elviselnem a mindennapok súlyát, Anita a földön tart. A klasszikus menetrendre készülünk: a házasság után jöhet a gyerek, de nem vagyok semmi jónak az elrontója. Nem bánjuk, ha hamarabb jön a baba, mint terveztük!” – mondta az énekes.

Király Viktor és Virág Anita nemsokára családot alapíthat Forrás: Instagram/Király Viktor
Muri Enikőt foglalkoztatja az anyaság gondolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-muri-enikot-foglalkoztatja-az-anyasag-gondolata.htmlMuri Enikő karrierje szárnyal, ám az énekesnő magánéletéről keveset hallani mostanában. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika ezzel keresi kenyerét a tévézés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-erdelyi-monika-ezzel-keresi-kenyeret-a-tevezes-utan.htmlErdélyi Mónika a tévézés után visszatért eredeti szakmájához, és újra pénzügyi területen dolgozik. TV + SztárokOrigoVoksán Virág popsijával hódít – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-voksan-virag-popsijaval-hodit-foto.htmlVoksán Virág imádja a szexi és merészen beállított fotókat. Ezúttal ruhában láthatjuk, de a látvány így is elképesztően dögös. TV + SztárokOrigoRadics Gigi megmutatta, mennyit fogyott: ilyen karcsú bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-radics-gigi-megmutatta-mennyit-fogyott-ilyen-karcsu-bikiniben.htmlRadics Gigi megmutatta új életmódjának eredményét: ennyire karcsú lett. TV + SztárokOrigoHajdú Péter gyászol: elhunyt az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-hajdu-peter-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlHajdú Péter gyászol: elveszítette az édesapját.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBővíti személyzetét a királyi család, várják a jelentkezőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190718-boviti-szemelyzetet-a-kiralyi-csalad-varjak-a-jelentkezoket.htmlMegüresedett egy pozíció a Buckingham-palotában, Erzsébet királynő épp szakácsot keres. Az állás betöltésének szigorú feltételei vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.