Király Viktor és menyasszonya, Anita mesélt arról, hogyan is képzelik a jövőjüket. Elárulták, a házasságkötés után egyből jöhet a baba, de azt sem bánják, ha a gólya esetleg hamarabb érkezik.

Király Viktor május végén Rómában kérte meg párja kezét. Az énekes a BEST magazinnak elárulta, Anitát szinte az első pillanatban megszerette a családja, az ifjú menyasszonynak pedig sikerült elfogadnia, hogy szerelme híresség, bármikor odarohanhatnak hozzá az utcán a lányok autogramot vagy közös fotót kérni. Mint mondja, nagyon büszke rá, hogy sikerült őt megszelídítenie és hogy az ujján ott csillog az összetartozásukat jelképező gyűrű.

Mind a ketten úgy érezzük, hogy jó irányba léptünk, és ezzel megerősödött a köztünk lévő kötelék. Tudtam, hogy ő az igazi, és megléptem, amit 35 éves koromig nem mertem: megkértem a kezét, és minden elsimult. Egyszerre vagyunk kiegyensúlyozottak és tüzesek együtt, és bár sokszor nehéz elviselnem a mindennapok súlyát, Anita a földön tart. A klasszikus menetrendre készülünk: a házasság után jöhet a gyerek, de nem vagyok semmi jónak az elrontója. Nem bánjuk, ha hamarabb jön a baba, mint terveztük!” – mondta az énekes.

Király Viktor és Virág Anita nemsokára családot alapíthatForrás: Instagram/Király Viktor