Majka és Curtis szakításától volt hangos a magyar sajtó, miután Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon állva elmondta: szétválnak Curisszel annak drogproblémái miatt. Most őszintén elmondta, hogyan élte meg ő ezt az időszakot. 

Curtist már sokszor hallhattuk arról nyilatkozni, milyen volt a Majkával való szétválás, ám Majka ebben a témában még nem nagyon mondta el a véleményét. Most a Best magazin számára Várkonyi Andrea készített interjút a rapparrel, aki őszintén beszélt a mögötte álló időszakról. 

"Nagyon nehéz volt. Öt évig küszködtem ezzel. Sok ember azt gondolta, árulás a részemről, de ennek nagyon hosszú előzménye volt. Jobban megviselt, mint amikor anya meghalt. Nyilván ezt nem kellett látnia meg érzékelni az embereknek, megpróbáltam magamban feldolgozni. Sajnos az utolsó öt év alatt a mély barátság munkakapcsolattá silányult. Kilenc évig mindennap együtt voltunk" – mesélte Várkonyi Andreának Majka. 

Majka szerint valóban olyan volt, mint egy szakításForrás: TV2

Kifejtette: mindent megosztottak egymással, tudták egymás titkait, de az a kapcsolat dugába dőlt. "Szóval azok az emberek, akik azt mondják, hogy elárultam őt... Pf. szerintem ő sokkal régebben elárult engem mint barátot" – szögezte le Majka. 

Várkonyi Andrea szakításhoz hasonlította a rapduó szétválását. "Ez az, ez abszolút az volt! Kőkemény szerelem volt köztünk Attilával! Imádtuk egymást. Az is történt aztán, mint amikor küzdesz egy szerelemért. Szólsz, hogy ez így nem mehet... Pont, mint egy házasság" – fogalmazott a rapper. Azt is elárulta, hogy a felesége, Hajni és közös barátaik mellette álltak a nehéz időszakban. 

"Valamennyire azért a mai napig jóban vagyunk. Sok mindennek köszönhető ez, nagyrészt annak, hogy belátta, elrontott valamit. Azt, hogy a kapcsolatunkat vissza lehet-e építeni oda, ahol volt, nem tudom" – mondta Majka.