Németországban, Nürnbergben kezd új életet szerelmével és gyermekeivel Pintér Adrienn. A műsorvezető elárulta, mikorra tervezik az esküvőt, és azt is, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhája. 

„Máté most a plasztikai sebész szakvizsgájára koncentrál, úgyhogy megbeszéltük, idén ez a legfontosabb, az esküvőnk várhat jövő nyárig. Én benne lettem volna egy kettesben megtartott tengerparti szertartásban, de neki ez lesz az első házassága, szeretné, ha a családja és a barátai is vele együtt örülnének” – mesélte a Best magazinnak Pintér Adrienn Ada, aki szerelmével és gyermekeivel Németországban, Nürnbergben kezd új életet. 

Pintér Adrienn hamarosan férjhez megyForrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Már sikerült lakást is találniuk, Bence és Bálint pedig egy német–angol kéttannyelvű iskolába járnak majd. A nagy lakodalomhoz pedig egy gyönyörű menyasszonyi ruha is dukál, Ada erről is csepegtetett néhány információt. 

„Számomra fontos a kényelem, és azt is tudtam, kivágott ruhát szeretnék. Mivel nyáron lesz az esküvő, előfordulhat, hogy nagyon meleg lesz, és nem akarok feszengeni. A szalonban felpróbáltam egy nagyon szépet, de az olyan volt, amiben nagyon fegyelmezetten kellett volna viselkedni, úgyhogy egy másikra esett a választásom, de az is csodaszép” – osztotta meg a lappal a boldog menyasszony.