Pintér Adrienn elárulta, mikor házasodnak össze szerelmével

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
esküvő házasság párkapcsolat szerelem Pintér Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németországban, Nürnbergben kezd új életet szerelmével és gyermekeivel Pintér Adrienn. A műsorvezető elárulta, mikorra tervezik az esküvőt, és azt is, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhája. 

„Máté most a plasztikai sebész szakvizsgájára koncentrál, úgyhogy megbeszéltük, idén ez a legfontosabb, az esküvőnk várhat jövő nyárig. Én benne lettem volna egy kettesben megtartott tengerparti szertartásban, de neki ez lesz az első házassága, szeretné, ha a családja és a barátai is vele együtt örülnének” – mesélte a Best magazinnak Pintér Adrienn Ada, aki szerelmével és gyermekeivel Németországban, Nürnbergben kezd új életet.

Pintér Adrienn hamarosan férjhez megy Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Már sikerült lakást is találniuk, Bence és Bálint pedig egy német–angol kéttannyelvű iskolába járnak majd. A nagy lakodalomhoz pedig egy gyönyörű menyasszonyi ruha is dukál, Ada erről is csepegtetett néhány információt.

„Számomra fontos a kényelem, és azt is tudtam, kivágott ruhát szeretnék. Mivel nyáron lesz az esküvő, előfordulhat, hogy nagyon meleg lesz, és nem akarok feszengeni. A szalonban felpróbáltam egy nagyon szépet, de az olyan volt, amiben nagyon fegyelmezetten kellett volna viselkedni, úgyhogy egy másikra esett a választásom, de az is csodaszép” – osztotta meg a lappal a boldog menyasszony.

Eddig 1644 áldozatát azonosították a 2001. szeptember 11-i terrortámadásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-eddig-1644-aldozatat-azonositottak-a-vilagkereskedelmi-kozponti-elleni-2001-szeptember-11i.htmlEddig 1644 áldozatát azonosították a Világkereskedelmi Központi elleni, 2001. szeptember 11-i.TV + SztárokOrigoVisszatér a képernyőre Xéna, azaz Lucy Lawlesshttp://www.life.hu/sztarok/20190719-visszater-a-kepernyore-xena-azaz-lucy-lawless.htmlSokak kedvence a volt Magyarországon is vetített, Xéna, a harcos hercegnő című sorozat. Főszereplője, Lucy Lawless most újabb szerepet vállal. TV + Sztárok--Friderikusz Sándort hiányolják rajongói, kutatnak utánahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-friderikusz-sandort-hianyoljak-rajongoi-kutatnak-utana.htmlEltűnt a nyilvánosság elől Friderikusz Sándor, több mint egy éve nem mutatkozott nyilvános eseményen. A rajongói hiányolják, kutatni kezdtek utána. TV + Sztárok--John Cleese nem szeretné, ha II. Erzsébet lovaggá ütnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-john-cleese-nem-szeretne-ha-ii-erzsebet-lovagga-utne.htmlJohn Cleese elárulta, miért nem fogják soha lovaggá ütni. TV + Sztárok--Lady Kitty Spencer a nála 32 évvel idősebb vőlegényével nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-lady-kitty-spencer-a-nala-32-evvel-idosebb-volegenyevel-nyaral.htmlLady Kitty Spencer a nála 32 évvel idősebb vőlegényével nyaral. TV + Sztárok--A kamerák előtt beszélt férjével Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-a-kamerak-elott-beszelt-ferjevel-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa a kamerák előtt hívta fel férjét, Krishant. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.