Szorcsik H. Viki újra boldog: elárulta, hogyan hódította meg kedvesét

Forrás: Médiaklikk -
Jóban Rosszban párkapcsolat szerelem Szorcsik H. Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szerelmes Szorcsik H. Viki: kedvesével akkor ismerkedett meg, amikor gyermekeit óvodába vitte.

Szorcsik H. Vikire közel egy évvel ezelőtt talált rá újra a szerelem. Párját már hónapokkal ezelőtt kiszemelte, Ádámot az óvoda udvarán látta meg először, amikor a gyerekeiért ment. Akkor még azt hitte, a férfi is apuka, később azonban kiderült, csupán a húga jár az oviba. Amint ez világos lett számára, a Jóban Rosszban egykori sztárja nyílt flörtbe kezdett.

Szemtelenül rámenős voltam, kihívóan néztem fél éven keresztül. Később el is mondta, hogy többször zavarba hoztam, de megérte, hogy kitartó voltam. Ha nem kezdeményezek, valószínűleg nem hívott volna el randira. Akkor ugyanis még nem állt készen egy kapcsolatra, mert a tanulás szerepelt az első helyen az életében” – mesélte Viki a Story magazinnak.

Szorcsik H. Viki újra boldog Forrás: Médiaklikk

A színésznő hozzátette, úgy érzi, megtalálta az igazit, Ádám a gyerekeiért, Andriskáért és Zaráért is odavan.

Ő testesíti meg számomra a nagybetűs férfit. Az egész családom nagyon szereti, nem volt még olyan férfi az életemben, akit ők és a barátaim is ennyire kedveltek volna. Jó érzés megélni, hogy ilyen párkapcsolatban vagyok, ez a szerelem más, mint a többi. A gyerekeimet is imádja, és ha fáradtan hazaesik, akkor is az az első kérdése, hogy mit segítsen. Szeretem, ahogy kimutatja az érzéseit, és azt, hogy mindenben számíthatok rá. Nincs tabutéma, sem féltékenység, mindent megbeszélünk egymással.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.