Harry herceg visszautasította a meghívást Ellie Goulding esküvőjére

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
esküvő brit királyi család Ellie Goulding visszautasítás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan férjhez megy Ellie Goulding énekesnő. A jeles eseményre a brit királyi család tagjait is meghívta, ám Harry herceg lemondta a részvételt – korábban ugyanis gyengéd szálak fűzték Ellie-hez.

Vilmos herceg és Katalin, valamint az unokatestvérei, Beatrix és Eugénia hercegnő is jelen lesznek Ellie Goulding esküvőjén. Harry herceg és Meghan Markle azonban visszautasította a meghívást a kisbabájukra hivatkozva. A valódi ok azonban az lehet, hogy korábban a fiatalabbik herceg kapcsolatban volt az énekesnővel – írja a Mirror.

Harry herceg nem megy el Ellie Goulding esküvőjére Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Lapértesülések szerint az augusztusi esküvőre Vilmosék nem viszik a gyerekeiket, kettesben mulatnak majd olyan sztárok társaságában, mint Rita Ora és Ed Sheeran. Az impozáns lakodalomba 300 vendéget hívtak meg, és 7,2 millió forintnak megfelelő angol fontot költenek csak a virágokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.