Michael Jackson gyerekmolesztálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Daily Starnak adott exkluzív interjút Michael Jackson egykori orvosa, Neil Rather. Elárulta, már a kilencvenes években figyelmeztette az énekest, hogy félreérthető, ahogy a gyerekekkel viselkedik. Hozzátette, szerinte Jacksonban semmi rossz szándék nem volt. 

"Nem ismerem azt a két férfit, soha nem is találkoztam velük, akik a Neverland elhagyása című megdöbbentő dokumentumfilmben nyilatkoztak: nem tudom, mit gondoljak az elhangzottakról. Ha én tudomást szereztem volna arról, hogy Michael gyerekeket molesztál, szóltam volna neki, de soha ilyet nem láttam" – nyilatkozta az orvos.

Forrás: HBO

Hosszú Katinka visszalépett 100 méter hátonhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-hosszu-katinka-visszalepett-100-meter-haton-kvangdzsui-vilagbajnoksag-uszoversenyeinek-masodik.htmlHosszú Katinka visszalépett a 100 méter hát küzdelmeitől a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján.TV + Sztárok--Szakácsot keres II. Erzsébet: ennyi pénzt kapna az alkalmazotthttp://www.life.hu/sztarok/20190721-szakacsot-keres-ii-erzsebet-ennyi-penzt-kapna-az-alkalmazott.htmlÚj menü kitalálása és a különleges eseményekre való ételkészítés lenne a feladata a Buckingham-palota új szakácsának. TV + SztárokOrigoFájó szívvel búcsúzik Peller Mariann a Szomszédok atyjától, Horváth Ádámtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190720-fajo-szivvel-bucsuzik-peller-mariann-a-szomszedok-atyjatol-horvath-adamtol.htmlA csinos műsorvezető, Peller Mariann az egyetemen ismerkedett meg a Kossuth-díjas rendezővel, a Szomszédok atyjával, a közelmúltban elhunyt Horváth Ádámmal. TV + Sztárok--Sokat köszönhet a szépségversenynek Geszler Dorottyahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-sokat-koszonhet-szepsegversenynek-geszler-dorottya.html19 évesen ismerte meg az ország Geszler Dorottyát, aki akkor a Miss Hungary versenyen a 3. helyezést érte el. Állítja, sokat profitált a versenyből, de meg kellett küzdenie a beskatulyázással, és nem volt egyszerű helyzetben a férfiak terén sem. A TV2 Mokkájában ezekről mesélt. TV + Sztárok--Ilyen a szakítás után Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-ilyen-a-szakitas-utan-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-kapcsolata-kuzos-gyerekuk-nori.html2018 őszén 12 év közös élet után szakított Várkonyi Andi és Bochkor Gábor. Eleinte nem kommentálták a hírt, később mindketten megszólaltak. Most a csinos televíziós mesélt arról, hogyan érzi magát, és milyen a viszonya gyermeke apjával. TV + Sztárok--Ápolót és gyógytornászt is felvesz Sas József mellé a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190719-apolot-es-gyogytornaszt-is-felvesz-sas-jozsef-szinesz-melle-felesege.htmlAhogy megírtuk, 4 hónap után hazatérhetett otthonába Sas József. Felesége elmondta, hogy töltik az idejüket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.