Weisz Fanni nagyon dögös bikiniben – Fotó

medence szexi Weisz Fanni bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni egy medence mellett mutatta meg magát bikiniben.

Weisz Fanni mindig is nagyon csinos volt, ugyanakkor régóta javasolták már neki a rajongói, hogy jót tenne neki, ha egy kicsit izmosodna. Úgy tűnik, a modell megfogadta a tanácsukat, és egy ideje már rendszeres látogatója az edzőteremnek.

Izmos testét most meg is mutatta a közösségi oldalán: bikiniben fotózták a medencéből kiemelkedve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nyaralás közben Ti hol szoktatok több időt tölteni,a medence parton vagy a víz parton?

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Bereczki Zoltán már alig várja a Sztárban sztár leszek! című műsorthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-bereczki-zoltan-mar-alig-varja-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musort.htmlBereczki Zoltán izgatottan várja, hogy elkezdődjön a Sztárban sztár leszek! című műsor, amelyben ő lesz az egyik ítész. TV + Sztárok--Hazugságot terjesztettek Törőcsik Marirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-hazugsagot-terjesztettek-torocsik-marirol.htmlEgy kattintásvadász oldal hazugságot terjesztett Törőcsik Mariról. TV + Sztárok--Ilyen lesz Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190722-ilyen-lesz-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-eskuvoje.htmlRékasi Károly elárulta, milyen lesz az esküvőjük Pikali Gerdával. TV + Sztárok--Balatoni hajóról posztolt bikinis fotót Iszak Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-balatoni-hajorol-posztolt-bikinis-fotot-iszak-eszter.htmlIszak Eszter a Balatonról jelentkezett be, szuperszexi fotót posztolt közösségi oldalára. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSzakácsot keres II. Erzsébet: ennyi pénzt kapna az alkalmazotthttp://www.life.hu/sztarok/20190721-szakacsot-keres-ii-erzsebet-ennyi-penzt-kapna-az-alkalmazott.htmlÚj menü kitalálása és a különleges eseményekre való ételkészítés lenne a feladata a Buckingham-palota új szakácsának. TV + SztárokOrigoAggódnak a rajongói Tolvai Reniért: testőrt kellene fogadniahttp://www.life.hu/sztarok/20190721-aggodnak-a-rajongoi-tolvai-reniert-testort-kellene-fogadnia.htmlAhogy megírtuk, pár napja osztotta meg az Instagram-oldalán Tolvai Reni, hogy az egyik koncertje után ittas férfiak zaklatták. Az énekesnő teljesen kiakadt, most pedig rajongói is aggódnak érte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.