Tatár Csilla titok kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla kivételesen mutatott egy fotót a kisfiáról, és még Milán legféltettebb titkát is elárulta. 

Tatár Csilla nem sokszor oszt meg fotót a kisfiáról, de ezúttal kivételt tett, a kép mellett ráadásul egy édes történetet is elmesélt a rajongóinak. A felvételen az látható, hogy a műsorvezető kisfia egy titkot árul el anyukájának, aki nem tartotta magában, mit súgott a fülébe Milán.

"Ez az a korszak, amikor még a legnagyobb titok az életében az, hogy nem mosott kezet ebéd előtt. És azt is elmondja" – írta a képhez Csilla.

Ezért nem lett több gyermeke Diana hercegnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ezert-nem-lett-tobb-gyermeke-diana-hercegnenek.htmlDiana hercegné nagyon szeretett volna egy harmadik gyermeket is, ám ez nem adatott meg neki. TV + Sztárok--Kelemen Anna mély dekoltázsával csábít - Fotó http://www.life.hu/sztarok/20190723-kelemen-anna-mely-dekoltazsaval-csabit.htmlKelemen Anna megint elkápráztatta követőit egy szexi fotóval. TV + SztárokOrigoFriss fotó készült a Xena egykori sztárjáról, Lucy Lawlessrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-friss-foto-keszult-a-xena-egykori-sztarjarol-lucy-lawlessrol.htmlAz utcán kapták le a lesifotósok a Xena című sorozat egykori sztárját, Lucy Lawlesst. TV + Sztárok--Majka elárulta, min szoktak vitatkozni Hajnival - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-majka-elarulta-min-szoktak-vitatkozni-hajnival.htmlMajka a Bezár a bazár! című műsorban árulta el, mi szokott otthon veszekedést okozni. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka köszönetet mondott a rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-hosszu-katinka-koszonetet-mondott-rajongoinak.htmlHosszú Katinka az Instagram-oldalán köszönte meg rajongóinak, hogy kitartottak mellette. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEgy technikai probléma miatt meg kellett szakítani az Áll az alku adásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190723-egy-technikai-problema-miatt-kellett-megszakitani-az-all-az-alku-adasat.htmlEgy nagyobb baki történt az Áll az alku adásában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.