Hamarosan Budapesten találkozik újra indiai szerelmével, Krishannal Demcsák Zsuzsa. A férfiről és a mesébe illő kapcsolatról most Demcsák nevelt fia, Horváth Leon is elmondta a véleményét.

A TV2 stúdiójában ismerte meg három évvel ezelőtt Horváth Leont Demcsák Zsuzsa. Az egykori állami gondozott fiú nagyon szimpatikus volt a műsorvezetőnek, kijelentette, hogy mindenben segíti majd, azóta is fiaként tekint rá. 

Demcsák az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerte meg új szerelmét, Krishant, aki hamarosan Budapestre érkezik. 

Demcsák Zsuzsa hamarosan Budapesten találkozik kedvesévelForrás: Instagram

„Zsuzsa három éve az 'anyukám' és a barátom is egyben, így persze amint hazajött, láttam rajta, hogy valami sorsfordító történt vele a forgatáson. Amikor csillogó szemmel megmutatta a gyűrűt, hihetetlenül boldog voltam, hiszen régóta kívántam már neki, hogy megtalálja a boldogságot” – mesélte a Ripostnak a 21 éves Horváth Leon. 

Azt is elárulta, hogy nagyon kedveli Krishant, fogadott apjaként tekint rá. „Néha kicsit már túlzás is ez a kamaszos 'őrület'! Videótelefonon órákon át súgnak-búgnak és még akkor sem szakítják meg a hívást, ha történetesen bemegyünk a városba mászkálni vagy kajálni” – nevetett a fiatal fiú.