Fésűs Nelly kisegítette Csonka Andrást: félreérthető fotó készült róluk

fotó Csonka András Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly kisegítette Csonka Andrást az egyik előadásuk előtt: félreérthető pózban kapták le őket, de mindent megmagyaráztak. 

Csonka Andrásnak akadt egy kis problémája a Ne most, drágám című előadás előtt, Fésűs Nelly pedig volt olyan kedves, hogy rögtön a segítségére sietett. A párost eközben igen félreérthető pózban kapták lencsevégre, de mindent megmagyaráztak: a színész övének bújtatója szakadt le, amit a színésznő visszavarrt.

Fésűs Nelly kisegítette Csonka Andrást Forrás: Instagram/Fésűs Nelly
Slaggal locsolta magát Ashley Graham: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-slaggal-locsolta-magat-ashley-graham.htmlAshley Graham egy szexi fotóval lepte meg rajongóit. TV + Sztárok--Porschéval lepte meg a születésnapja alkalmából a párja Jennifer Lopezthttp://www.life.hu/sztarok/20190726-porscheval-lepte-meg-szuletesnapja-alkalmabol-parja-jennifer-lopezt.htmlEgy tűzpiros Porschéval lepte meg a vőlegénye Jennifer Lopezt az 50. születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--Czippán Anett ébredés után, smink nélkül mutatta meg az arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20190726-czippan-anett-ebredes-utan-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat.htmlCzippán Anett egy smink nélküli fotóval indította a mai napot a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoAz Áll az alku játékosa könnyek között vallotta be, nem lehet gyermeke - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-az-all-az-alku-jatekosa-konnyek-kozott-vallotta-be-nem-lehet-gyermeke-video.htmlAz Áll az alku játékosa, Szilvia könnyek között vallotta be, hogy nem lehet gyermeke. TV + SztárokOrigoÉdesanyja elvesztéséről vallott Kocsis Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-edesanyja-elveszteserol-vallott-kocsis-tibor.htmlKocsis Tibor és testvérei között nagyon szoros a kapcsolat, ugyanis gyermekkorukban komoly traumán mentek keresztül, amit együtt vészeltek át: elvesztették az édesanyjukat. TV + SztárokOrigoKülönös dolgot látott Diana hercegné arcán az őt 38 éve meginterjúvoló riporterhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-kulonos-dolgot-latott-diana-hercegne-arcan-az-ot-38-eve-meginterjuvolo-riporter.htmlEgy brit újságírónő elárulta, különös dolgot vélt felfedezni Diana hercegné arcán egy nappal az esküvője előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.