Áthajtott egy férfin egy kisteherautó Kazincbarcikán

halál kisteherautó Kazincbarcika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisteherautójával áthajtott egy, a jármű alatt alvó férfin a sofőr Kazincbarcikán. 

Agyonnyomott egy férfit egy kisteherautó Kazincbarcikán. Az áldozat feltehetőleg a jármű alatt aludt, amit a sofőr nem vett észre, így tolatás közben áthajtott rajta. Azonnal értesítette a mentőket, akik gyorsan a helyszínre érkeztek. Egy órán keresztül közdöttek az áldozat életéért, de nem sikerült megmenteni – számolt be az esetről az RTL Klub.

Milák Kristóf negyedik 100 méter pillangónhttp://www.life.hu/news/20190727-milak-kristof-negyedik-100-meter-pillangon-uszas.htmlMilák Kristóf negyedik lett 100 méter pillangón szombaton, a kvangdzsui világbajnokságon. A 19 éves magyar úszó szerdán 200 méter pillangón a 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps 2009-es világrekordját megdöntve diadalmaskodott, két nappal később 100 méteren az előfutamból 51.42-es, az elődöntőből 50.95-ös idővel jutott tovább. News--Ezekben a megyékben hívták a legtöbben a tűzoltókat a vihar miatthttp://www.life.hu/news/20190728-ezekben-a-megyekben-hivtak-a-legtobben-a-tuzoltokat-a-vihar-miatt.htmlBudapesten, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kérték a legtöbbször a tűzoltók segítségét a szombati vihar miatt.News--Közlekedési fennakadásokat is okozott a nagy eső Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20190727-kozlekedesi-fennakadasokat-is-okozott-a-nagy-eso-debrecenben-szombaton.htmlKözlekedési fennakadásokat is okozott a nagy eső szombaton Debrecenben, a városban és a környékén számos épületet és pincét öntött el a lezúduló bő csapadék. NewsOrigoAutóval közösült egy férfi Pécsett (18+)http://www.life.hu/news/20190727-autoval-kozosult-egy-ferfi-pecsett-fenyes-nappal.htmlA pecsma.hu olvasója lett figyelmes arra, hogy Pécsett a Bocskai utcában egy vélhetően tudatmódosító szerek hatása alatt álló férfi egy autóval szexelt. NewsOrigoRepülőtéri futószalag rántott magával egy kétéves kisfiút - Videóhttp://www.life.hu/news/20190727-repuloteri-futoszalag-rantott-magaval-egy-keteves-kisfiut-video.htmlEgy kisfiú könnyebben megsérült az atlantai Hartsfield-Jackson repülőtéren, mert felmászott a a poggyászokat szálító futószalagra.NewsOrigoIdőjárás: vészjelzést adtak ki az egész országrahttp://www.life.hu/news/20190726-idojaras-veszjelzest-adtak-ki-az-egesz-orszagra.htmlA hőség miatt már csak néhány megyére, a zivatar és a felhőszakadás veszélye miatt viszont az egész országra figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.