Gömöri András Máté kopaszra nyíratta a fejét

frizura Gömöri András Máté kopasz haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak megváltoztatta a testét az utóbbi időben Gömöri András Máté. A művész testépítő versenyen vett részt, így nagy tömegű izmot növesztett, most pedig a haját is leborotválta. 

"Paff... Eldobtam a hajam. Nyugi... Gyorsan megnő" – írta a közösségi oldalra feltöltött fotójához Gömöri András Máté. A színész meglepő előtte-utána képekkel rukkolt elő.

Az elsőn a régi frizurájával láthatjuk, a másodikon pedig teljesen kopasz. Az utóbbi időben nem csak ezt változtatta meg a külsején Gömöri. Hihetetlen intenzitással vetette bele magát a testépítésbe, versenyen is indult, ahonnan nem tért haza elismerés nélkül.

Vajna Tímea szülni akart: februárban ültették volna be az embrióthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-vajna-timea-szulni-akart-februarban-ultettek-volna-be-az-embriot.htmlMa este láthatjuk azt az interjút, amit Vajna Tímea adott a TV2-nek. A beszélgetést már egy ország várta, az özvegy most először szólal meg férje, Andy Vajna halála óta.TV + SztárokOrigoÍgy fogyaszt ma alkoholt a Viszkis, azaz Ambrus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20190728-igy-fogyaszt-ma-alkoholt-a-viszkis-azaz-ambrus-attila.htmlAz italfogyasztási szokásairól is elhíresült Viszkis rabló, Ambrus Attila sosem tagadta: nem vetette meg az italt. Most pedig arról beszél, hogyan változott ez meg mára. TV + Sztárok--Így festett jó pár éve Erdélyi Mónika – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-igy-festett-jopar-eve-erdelyi-monika.htmlLomtalanításkor talált rá Erdélyi Mónika egy róla készült felvételre, amit meg is osztott az Instagramon. TV + SztárokOrigoPártos Csilla felháborodva reagált Pécsi Ildikó vádjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190728-partos-csilla-felhaborodva-reagalt-pecsi-ildiko-vadjara.htmlPártos Csilla megszólalt, miután Pécsi Ildikó azt állította, ő és fia addig bántják, amíg valami baja nem esik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBeszámoltak a magyar vízilabdások a halálos diszkóbalesetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-beszamoltak-a-magyar-vizilabdasok-a-halalos-diszkobalesetrol.htmlA magyar női vízilabda-válogatott tagjai is ott voltak a kvangdzsui szórakozóhelyen, amikor leszakadt a galéria. TV + Sztárok--Gáspár Evelinnek elege lett a gyűlölködőkbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-gaspar-evelinnek-elege-lett-a-gyulolkodokbol.htmlGáspár Evelinnek rengeteg beszólást kell elviselnie, de a jelek szerint elege lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.