Kiderült, mikor temetik Ambrus Zoltánt, az Irigy Hónaljmirigy tagját

Forrás: rtl.hu -
Ambrus Zoltán temetés szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem búcsúzhatnak el a rajongók Ambrus Zoltántól, az Irigy Hónaljmirigy elhunyt tagjától. A gyászszertartás családi okok miatt elhúzódott, kiderült, hogy szeptemberben tartják meg, szűk körben, a nyilvánosság kizárásával.

"Zoli lánya Amerikában él, ő nem tud bármikor hazarepülni. Így eleinte szó volt arról is, hogy augusztusban lesz az urnás búcsúztató. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy szeptemberre tolódik. A család és a szűk baráti kör zártkörű szertartáson kíséri utolsó útjára a zenészt" – nyilatkozta a Ripostnak egy ismerős.

Ambrus Zoltán temetése szeptemberre tolódik Forrás: rtl.hu


A zenész egy hirtelen rosszullét után került kórházba, többször is megműtötték. Egy ideig úgy tűnt, hogy jobban van, ám szükségessé vált még egy operáció, ami után Ambrus Zoltán július elején elhunyt. 53 éves volt.

Így búcsúzik Ambrus Zoltántól az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190718-igy-bucsuzik-ambrus-zoltantol-az-irigy-honaljmirigy-tagja-sipos-tamas.htmlAmbrus Zoltántól egy megható dallal és klippel búcsúzik az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Tamás. TV + Sztárok--Alkalmi munkákból élt, mosogatott, asztalosműhelyben dolgozott Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-alkalmi-munkakbol-elt-mosogatott-asztalosmuhelyben-dolgozott-ambrus-zoltan.htmlA múlt vasárnap elhunyt Ambrus Zoltán életét tragikusan megváltoztatta a 2005-ben történt balesete. Most jó barátja, a basszusgitáros és asztalosként dolgozó Harkó Levente mesélt az utolsó éveiről. A két zenész 18 éve, egy koncerten ismerkedett meg, és azóta szoros, napi szintű kapcsolatban voltak. TV + Sztárok--Családi okok miatt csúszhat Ambrus Zoltán temetésehttp://www.life.hu/sztarok/20190713-csaladi-okok-miatt-csuszhat-ambrus-zoltan-temetese.htmlLehet, hogy csak augusztusban lesz Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagjának temetése. TV + Sztárok--Barátja, Kabai Laci Ambrus Zoltán utolsó napjairól beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190710-baratja-kabai-laci-ambrus-zoltan-utolso-napjairol-beszel.htmlZenésztársait letaglózta Ambrus Zoltán halálhíre. Bár tudták, hogy nagyon beteg, bíztak abban, hogy jobban lesz. TV + Sztárok--A visszatérést tervezte a halála előtt Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-a-visszaterest-tervezte-a-halala-elott-ambrus-zoltan.htmlAmbrus Zoltánnak voltak tervei: nagy visszatérésre készült a halála előtt. TV + Sztárok--Így emlékeznek vissza a barátai Ambrus Zoltánra: "Sérülése a munkásságára is hatással volt"http://www.life.hu/sztarok/20190709-igy-emlekeznek-vissza-baratai-ambrus-zoltanra.htmlAz Irigy Hónaljmirigy tagjait és a rajongókat is megrázta Ambrus Zoltán tragikus halála. Sipos Péter utoljára a kórházban találkozott zenésztársával: megrendülve mesélt az utolsó találkozásukról. Egy ismerőse szerint Ambrus sosem épült fel a balesete után: a karrierje és a magánélete is összeomlott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.