A legközelebbi barátok és a családtagok jelenlétében mondta ki a boldogító igent hétvégén Pribelszki Norbert és kedvese. A nagy nap részleteit a menyasszony a közösségi oldalán mutatta meg.

A 22 éves színész és Maya kapcsolata barátságból alakult szerelemmé, fiatal koruk ellenére biztosak benne, hogy együtt akarják leélni az életüket. Maya egy depressziós időszakban érkezett Norbi életébe, neki köszönheti, hogy kimászott a gödörből.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Miert is kellett volna agyalnom rajta hisz minden gondolatom te vagy... és most jön a fogadalmam feléd hisz mától kezdve a feleséged vagyok. Fogadom hogy amíg élek ezt a tuzet ami most bennunk eg nem hagyom kihulni! Mindennap teszek erte hogy nagyobb langon egjen. Vigyazok ra, oltalmazom es a szerelmemmel tartom melegen. Fogadom hogy a mai naptol kezdve te leszel a ferfi az eletemben akinek mindennap otthont nyujtok es biztonsagot, az egyetlen! Fogadom hogy mindennap egy picivel turelmesebb leszek hozzad. Fogadom hogy mindennap fozni fogok rad hogy a pocakodat is boldogga tegyem ne csak a lelkedet. Fogadom hogy a leendo kozos gyerekeinknek a legjobb anyjuk leszek, neked meg a legjobb feleseg. Fogadom hogy amikor beteg leszel vagy gyengebb a megszokottnal en leszek aki apol es segit minel hamarabb kikerulni a godorbol. Fogadom hogy en leszek a legnagyobb rajongod, a legnagyobb tamaszod, a legjobb baratod es a legszerethetobb feleseg! Fogadom hogy nem fog erdekelni hol leszunk a nagy vilagban, mi mindenunk van vagy nincs, en nekem mindig te leszel a legnagyobb ajandek es kincs. Fogadom hogy a csaladod innentol kezdve az en csaladom is lesz, es azon leszek hogy oket is ugy ovjam, szeressem es vigyazzak rajuk mint a sajatomra! Szeretnem megelni veled a legnagyobb csodakat, de ha ne adj isten rosszabbra fordulnanak a dolgok, akkor is ott leszek melletted. Te vagy az en hosom, a ferfi aki mellett nem felek, a ferfi akire felnezhetek, a ferfi akitol a legnagyobb csodat fogom megkapni a kozos csaladunkat. Te vagy a legnagyobb tamaszom es a legjobb baratom. Igerem hogy ezt mindennap ereztetni fogom veled a hatra levo eletunk kozos napjain! Szeretlek szerelmem!

Pribelszki Pham Maja (@_pmaja) által megosztott bejegyzés,