Pintér Tibor szeretne még egyszer házasodni, de válni már nem

Forrás: Polyak Attila/Origo -
házasság párkapcsolat Pintér Tibor Tenya Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszer állt oltár elé eddig Pintér Tibor. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója azt mondja, még egyszer szeretne megházasodni, ám válni már biztosan nem. Azt is elárulta, hogy kedvese, Ilyés Jenifer jó úton halad a felé, hogy ő legyen a szerencsés hölgy.

Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója már kétszer volt nős, mindkétszer válás lett a vége. Ennek ellenére úgy érzi, még mindig szeretne oltár elé állni.

Pintér Tibor újra megházasodna Forrás: Polyak Attila/Origo

"Benne van még egy esküvő az életemben, de abban is biztos vagyok, hogy egy válás már nem. Éppen ezért nagyon meggondolom, ki lesz az a nő, akit elveszek majd feleségül. Azt azonban elárulhatom, Jeni egyelőre nagyon jó úton halad a felé, hogy ő legyen az" – mesélte Pintér Tibor a Blikknek.

Abban egyezik a véleményük, hogy a nagy csinnadratta helyett inkább egy kisebb, bensőséges szertartás mellett döntenének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.