Benkő László mindennap gondol egykori barátjára, Orbán Józsefre

Fotó: Bielik István - Origo -
halál gyász Benkő László Orbán József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László elárulta, nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna egykori barátjára, Orbán Józsefre.

Immár egy éve annak, hogy nincs közöttünk Orbán József. Egykori barátja, Benkő László az ACNewsnak elárulta, a mai napig könnyes szemmel gondol a 100 Folk Celsius énekesére.

Teljesen megdöbbentett, hogy már elszaladt egy év. Mindennap elmegyek a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom mellett, ahol búcsúztattuk őt. Egész egyszerűen nem tudom a gondolatot kikerülni, oda vonzza az ember tekintetét, és nem hittem volna, hogy ilyen hatást gyakorol majd rám maga a templom látványa. Ha akarnék sem tudnék nem gondolni rá. Amikor kiderült a betegsége, idővel tudható volt, hogy mi lesz a vége. Mégis sokként ért, amikor bekövetkezett a halála."

Benkő László mindennap gondol egykori barátjára Fotó: Bielik István - Origo
Gelencsér Timi néhány hét alatt teljesen átalakult: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-gelencser-timi-nehany-het-alatt-teljesen-atalakult-foto.htmlGelencsér Timi egy vállsérülés miatt pihenőre kényszerült az Exatlon után. Ebben az időszakban felszaladt rá néhány kiló...TV + Sztárok--38 éves korában elhunyt a népszerű youtuber, Grant Thompsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-38-eves-koraban-elhunyt-elhunyt-a-nepszeru-youtuber-grant-thompson.htmlSiklóernyőzés közben elhunyt a népszerű youtuber, Grant Thompson. TV + Sztárok--Kis mellei miatt bántják Dér Henithttp://www.life.hu/sztarok/20190731-kis-mellei-miatt-bantjak-der-henit.htmlDér Heni elárulta, sokat bántják a kis mellei miatt, ő azonban nem hajlandó kés alá feküdni, elégedett magával. TV + SztárokOrigoÁllítólag Meghan Markle lopta az ötletet a brit Vogue címlapjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-allitolag-meghan-markle-lopta-az-otletet-a-brit-vogue-cimlapjahoz.htmlÁllítólag Meghan Markle lopta a címlapötletét a brit Vogue-hoz. TV + Sztárok--Luxusjachton fotózták Cicciolináthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-luxusyachton-fotoztak-cicciolinat.htmlCicciolina anyagi gondjai ellenére is luxusjachton pihen. TV + Sztárok--Mihalik Enikő egy hajó orrában meztelenkedik – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-mihalik-eniko-egy-hajo-orraban-meztelenkedik-foto.htmlMihalik Enikő modellként és magánemberként sem veti meg a szexi fotókat. Szívesen válik meg a textiltől a rajongói örömére. Ezúttal is így tett... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.