Ennyire cuki Hargitai Bea kisfia - Fotó

fotó Hargitai Bea kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hargitai Bea büszke anyukaként pózol a kisfiával: az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan ölelik egymást. 

Hargitai Bea az Instagram-oldalán szívesen mutatja meg életének emlékezetes pillanatait a követőinek, így természetesen a családi időtöltésekről is folyamatosan posztol. Nemrég egy kisfiával közös képet osztott meg, amelyen boldogan ölelik egymást. Jason lassan sármos kis férfi lesz, olyan gyorsan nő, az anyukája pedig láthatóan nagyon büszke rá.

Meghan hercegné olyat tett, amin minden rajongója felháborodotthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-meghan-hercegne-olyat-tett-amin-minden-rajongoja-felhaborodott.htmlEgy prémium minőségűnek mondott takaróban ringatta a kis Archie-t Meghan hercegné egy pólómeccsen nemrégiben. Most kiderült, hogy a pléd egy olyan gyárban készült, ahol fillérekért dolgoznak a munkások. TV + Sztárok--Hódi Pamelát és szexi barátnőjét a medence mellett fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-hodi-pamelat-es-szexi-baratnojet-a-medence-mellett-fotoztak.htmlSzexi fotó készült az Ázsia Expressz párosáról, Hódi Pameláról és Huszár Zsófiról. TV + SztárokOrigoBenkő László mindennap gondol egykori barátjára, Orbán Józsefrehttp://www.life.hu/sztarok/20190731-benko-laszlo-minden-nap-gondol-egykori-baratjara-orban-jozsefre.htmlBenkő László elárulta, nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna egykori barátjára, Orbán Józsefre. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo38 éves korában elhunyt a népszerű youtuber, Grant Thompsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-38-eves-koraban-elhunyt-elhunyt-a-nepszeru-youtuber-grant-thompson.htmlSiklóernyőzés közben elhunyt a népszerű youtuber, Grant Thompson. TV + Sztárok--Kis mellei miatt bántják Dér Henithttp://www.life.hu/sztarok/20190731-kis-mellei-miatt-bantjak-der-henit.htmlDér Heni elárulta, sokat bántják a kis mellei miatt, ő azonban nem hajlandó kés alá feküdni, elégedett magával. TV + SztárokOrigoVajna Timi elárulta: a patológián is meg akarták lopni elhunyt férjét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-vajna-timi-elarulta-a-patologian-is-meg-akartak-lopni-elhunyt-ferjet-video.htmlVajna Timi a Tények Plusz műsorában a többi között arról mesélt Gönczi Gábornak, hogy a férje mellett rengeteg rossz ember volt, akik meglopták őt. Még a patológián is ellopták a cipőjét és az övét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.