Sas József a stroke-ja óta először állt kamerák elé

Forrás: MTI/Földi Imre -
stroke Sas József kamera gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már otthonában gyógyul Sas József színész, humorista, aki egy thaiföldi nyaraláson kapott stroke-ot. A tragédia óta most először állt kamerák elé. 

Egy rövid videóban üzent az érte aggódóknak Sas József. A színész, humorista egy thaiföldi nyaraláson kapott stroke-ot, ma már otthonában lábadozik, családja ápolja.

Itt fogadta a Best magazint is. Sas József állapota láthatóan javul. Felesége korábban azt nyilatkozta, hogy minden egyes nap a férje mellett van, megköszönte a sok segítséget és támogatást, amit kapnak.

Nina Dobrev teljesen megvadult egy bárban: felült a műbikárahttp://www.life.hu/sztarok/20190731-nina-dobrev-teljesen-megvadult-egy-barban-felult-a-mubikara.htmlNina Dobrev vad oldalát mutatta meg egy bárban: meglovagolta a műbikát. TV + SztárokVajna Timi sejtelmes üzenetet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-vajna-timi-sejtelmes-uzenetet-posztolt.htmlVajna Timi nyilatkozatai után sejtelmes üzenetet posztolt az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoKét nő puszilgatja a Jóban Rosszban színészét, Kiss Ernő Zsoltothttp://www.life.hu/sztarok/20190731-ket-no-puszilgatja-a-joban-rosszban-szineszet-kiss-erno-zsoltot.htmlNagyon jó dolga van a Jóban Rosszban színészének, Kiss Ernő Zsoltnak: egyszerre két nő csókolgatja. TV + SztárokOrigoGigi Hadid modell tusolás közben szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-gigi-hadid-modell-tusolas-kozben-szexizett.htmlTöbb mint 48 millió követővel büszkélkedhet az Instagram-oldalán Gigi Hadid. A modell most megmutatta, hogy minden más mellett a bikiniben zuhanyzás is sokkal szexibben megy neki a nagy többségnél. TV + Sztárok--Ha szeretnéd látni, ahogy Erzsébet királynő fut, ezt a videót meg kell néznedhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-ha-szeretned-latni-ahogy-erzsebet-kiralyno-fut-ezt-a-videot-meg-kell-nezned.htmlErzsébet királynő a nyilvánosság előtt mindig méltóságteljesen viselkedik. Táncolni vagy épp futni eddig nem láthatták őt az alattvalói. Egy régi felvételen azonban most láthatjuk, hogy úgy fut szertelenkedő unokája után, mint bármelyik más nagymama. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András külseje megújult - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-kallay-saunders-andras-kulseje-megujult.htmlKállay-Saunders András úgy döntött, ideje változtatni a külsején: így néz ki most. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.