Demcsák Zsuzsa interjú Krishan Dangwal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most először szerepelt együtt a televízióban Demcsák Zsuzsa és nála fiatalabb indiai férje, Krishan. Joshi Bharatot engedték be budai otthonukba. Az interjút a TV2 Tények című adásában adták le szerda este.

Zsuzsa és Krishan a megismerkedésükről és a közös terveikről is meséltek gyönyörű budai otthonukban. Többször hangsúlyozták, hogy Krishant nem érdekli Zsuzsa múltja. Egy dolog fontos számára, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen mellette a felesége. A férfi családja nagyon szimpatikusnak találta Zsuzsát, örülnek a boldogságuknak. A műsorvezető rejtélyes rosszullétéről azonban most sem tudtunk meg többet.



Szandi szaunázás közben mutatta meg szexi pucér lábaithttp://www.life.hu/sztarok/20190731-szandi-szaunazas-kozben-mutatta-meg-szexi-pucer-labait.htmlPihenés közben készített magáról igencsak szexi fotót Szandi. Az énekesnő egy szaunában pihent, és megvillantotta formás lábait. TV + SztárokOrigoSas József a stroke-ja óta először állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-sas-jozsef-strokeja-ota-eloszor-allt-kamerak-ele.htmlMár otthonában gyógyul Sas József színész, humorista, aki egy thaiföldi nyaraláson kapott stroke-ot. A tragédia óta most először állt kamerák elé. TV + Sztárok--Nina Dobrev teljesen megvadult egy bárban: felült a műbikárahttp://www.life.hu/sztarok/20190731-nina-dobrev-teljesen-megvadult-egy-barban-felult-a-mubikara.htmlNina Dobrev vad oldalát mutatta meg egy bárban: meglovagolta a műbikát. TV + SztárokVajna Timi sejtelmes üzenetet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-vajna-timi-sejtelmes-uzenetet-posztolt.htmlVajna Timi nyilatkozatai után sejtelmes üzenetet posztolt az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoKét nő puszilgatja a Jóban Rosszban színészét, Kiss Ernő Zsoltothttp://www.life.hu/sztarok/20190731-ket-no-puszilgatja-a-joban-rosszban-szineszet-kiss-erno-zsoltot.htmlNagyon jó dolga van a Jóban Rosszban színészének, Kiss Ernő Zsoltnak: egyszerre két nő csókolgatja. TV + SztárokOrigoGigi Hadid modell tusolás közben szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-gigi-hadid-modell-tusolas-kozben-szexizett.htmlTöbb mint 48 millió követővel büszkélkedhet az Instagram-oldalán Gigi Hadid. A modell most megmutatta, hogy minden más mellett a bikiniben zuhanyzás is sokkal szexibben megy neki a nagy többségnél. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.