Medveczky Ilona elárulta, mit gondol a férfiakról

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Medveczky Ilona szerelem vallomás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona a szerelmi életéről és a férfiakról vallott a kamerák előtt.

Medveczky Ilona egy hosszabb interjút adott a TV2-nek, amelyben őszintén vallott szerelmi életéről. A művésznő elmondta, fiatalon szerelmes lett és rögtön teherbe esett, de nem tartotta meg a kisbabát. Végül a család helyett inkább a karriert választotta. Csupán egyetlen férfi volt, Hildebrand István filmrendező, aki igazán megdobogtatta a szívét.

Belém szeretett, és mondta, hogy azt veszi el, aki gyereket szül neki. Mondtam neki, hogy én biztos nem leszek az...”

Medveczky Ilona ezután kifejtette véleményét arról, mit is gondol alapvetően a férfiakról.

A férfiak 99,9 százaléka rögtön azt gondolja, úristen, mibe fog kerülni nekem ez a nő... Vagy mit kell teljesíteni az ágyban. Ebből semmi nem igaz és nem is érdekel. Olyan kisebbségi érzésük van és olyan tehetetlenek... Effektív félnek tőlem... Férfiak, teremtés koronái, milyen buták vagytok!”

Pert nyert Cicciolina: milliók ütötték a markáthttp://www.life.hu/sztarok/20190801-pert-nyert-cicciolina-milliok-utottek-a-markat.htmlCicciolina fellélegezhet: a felnőttfilmes több pert is megnyert olyan éttermekkel szemben, amelyek a nevét használták. TV + Sztárok--Tóth Gabi nagyon megszenvedte terhessége első heteithttp://www.life.hu/sztarok/20190801-toth-gabi-nagyon-megszenvedte-terhessege-elso-heteit.htmlTóth Gabi elárulta, nagyon megszenvedte terhessége első heteit. Ma már szerencsére jól van, sugárzóan szép kismama. TV + SztárokOrigoMilák Kristóf hatalmas népszerűségre tett szert: rengeteg szerelmes üzenetet kaphttp://www.life.hu/sztarok/20190801-milak-kristof-hatalmas-nepszerusegre-tett-szert-rengeteg-szerelmes-uzenetet-kap.htmlMilák Kristóf csúcsdöntése óta rengeteg gratulációt és üzenetet kap, sokan szerelmet is vallanak neki. TV + Sztárok--Nem tudta feldolgozni élete tragédiáját a Jóban Rosszban sztárja: Nagy Balázs ezért jár pszichológushozhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-nem-tudta-feldolgozni-elete-tragediajat-a-joban-rosszban-sztarja-nagy-balazs-ezert-jar.htmlNagy Balázs nem titkolja, hogy pszichológushoz jár: három évvel ezelőtt rossz irányt vett az élete, akkor kért segítséget. TV + SztárokOrigoNem tudta feldolgozni élete tragédiáját a Jóban Rosszban sztárja: Nagy Balázs ezért jár pszichológushozhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-nem-tudta-feldolgozni-elete-tragediajat-a-joban-rosszban-sztarja-nagy-balazs-ezert-jar.htmlNagy Balázs nem titkolja, hogy pszichológushoz jár: három évvel ezelőtt rossz irányt vett az élete, akkor kért segítséget. TV + SztárokOrigoFérjével adott közös interjút Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190801-ferjevel-adott-kozos-interjut-dencsak-zsuzsa.htmlMost először szerepelt együtt a televízióban Demcsák Zsuzsa és nála fiatalabb indiai férje, Krishan. Joshi Bharatot engedték be budai otthonukba. Az interjút a TV2 Tények című adásában adták le szerda este. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.