Palik László tévézés műsorvezető Fuss, család, fuss!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László elárulta, alig várta, hogy újra televíziózhasson. Új műsora hamarosan debütál a képernyőn.

Az Exatlon Hungary után újabb műsort vezet Palik László. A tévés a Fuss, család, fuss! című extrémsport reality házigazdája lett. Mint mondja, rájött, hogy hiányzik neki a televíziózás, így nagyon boldog, hogy visszatérhetett.

Úgy terveztem a hazautazásom után, hogy hosszú hónapokig semmit nem fogok csinálni, de ez tényleg mindössze másfél hétig működött. Akkor merült fel először ennek a műsornak a terve, amelyről hamar meg is győztek. Rá kellett jönnöm, amellett, hogy élveztem azt a tíz évet, amit nem töltöttem képernyőn, most bizony egyre jobban élvezem megint a televíziózást. Nagyon szeretem, hiszen évtizedeken keresztül a hivatásom volt, igaz, amikor abbahagytam, már nem éreztem benne kihívást" - mondta el a Blikknek.

Palik László örül, hogy újra tévézhet Forrás: TV2
11 évvel a halála után teljesen elfelejtették Antam Imrét: sírját senki sem gondozzahttp://www.life.hu/sztarok/20190802-11-evvel-a-halala-utan-teljesen-elfelejtettek-antam-imret-sirjat-senki-sem-gondozza.htmlAntal Imre július 31-én ünnepelte volna 84. születésnapját, ám úgy tűnik, hogy erről minden barátja, kollégája, de még a hozzá legközelebb álló Jenei Józsi is elfeledkezett. A Bors kilátogatott a nagy nevetettő sírjához: se egy gyertyát, se egy szál virágot nem talált.TV + SztárokOrigoKiderült: Vajna Tímea nem egyedül lakik Andy Vajna bérelt villájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-vajna-timea-nem-egyedul-lakik-andy-vajna-villajaban.htmlAndy Vajna augusztus elsején ünnepelte volna 75. születésnapját. Egy budapesti hotelban rendeztek kiállítást az emlékére, ahol filmes relikviákat, posztereket, fotókat mutattak be. Az eseményen a roducer özvegye, Vajna Tímea is részt vett.TV + SztárokOrigoÍgy reagáltak Demcsák Zsuzsa szülei, mikor közölte, hogy férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-igy-reagaltak-demcsak-zsuzsa-szulei-mikor-kozolte-hogy-ferjhez-ment.htmlDemcsák Zsuzsa fiatal indiai férje, Krishan múlt héten érkezett meg Magyarországra, hogy elkezdjék közös életüket. Zsuzsa egy pillanatig sem aggódott azon, hogy a szülei hogyan fogadják majd új szerelmét.TV + SztárokOrigoNicole Kidman elképesztően vékony derekat és mellbimbót is villantott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-nicole-kidman-elkepesztoen-vekony-derekat-es-mellbimbot-is-villantott-foto.htmlNicole Kidman 52 évesen is őrületes formában van. TV + Sztárok--Ruhástól vetette magát a vízbe koncertjén Pataky Attila – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-ruhastol-vetette-magat-a-vizbe-koncertjen-pataky-attila.htmlPataky Attila legutóbb egy gyógyfürdőben lépett fel, ahol ruhástól belement az egyik medencébe. TV + Sztárok--Medveczky Ilona elárulta, mit gondol a férfiakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-medveczky-ilona-elarulta-mit-gondol-a-ferfiakrol.htmlMedveczky Ilona a szerelmi életéről és a férfiakról vallott a kamerák előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.