Péter Szabó Szilvia a kamerák előtt sírta el magát

NOX Péter Szabó Szilvia vallomás sírás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvia a kamerák előtt mesélt fájdalmas múltjáról.

Péter Szabó Szilvia a NOX énekesnőjeként hatalmas népszerűségre tett szert évekkel ezelőtt. Szerelme azonban, aki egyben a menedzsere is volt, váratlanul szakított vele, ami nagyon megviselte. Olyannyira, hogy azt érezte, már a színpadon sem tudja ugyanazt nyújtani. Nem akart a rajongóknak sem csalódást okozni, ezért mindent hátrahagyva inkább másfél évre kiköltözött Ausztráliába, hogy újraértékelje az életét.

Én tudtam legbelül, hogy én nem adtam azt, amit kellett volna... Tudtam azt, hogy mit tudok adni, és amiért szerettek olyan régóta, és úgy jöttem le színpadról, hogy gyűlöltem magam azért, hogy azok az emberek úgy mentek haza, hogy becsaptam őket... (...) Hiába voltunk fent a csúcson, és hiába dübörgött minden, és mindenki minket akart, azt éreztem, ha nem megyek el, és nem kapom vissza a fényemet, akkor nem állhatok fel a színpadra, mert nem fair" – mesélte könnyek között az énekesnő, akire azóta újra rátalált a boldogság, és családot alapított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.