Kiderült: Vajna Tímea nem egyedül lakik Andy Vajna bérelt villájában

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Andy Vajna kiállítás sofőr Vajna Tímea bejárónő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna augusztus elsején ünnepelte volna 75. születésnapját. Egy budapesti hotelban rendeztek kiállítást az emlékére, ahol filmes relikviákat, posztereket, fotókat mutattak be. Az eseményen a producer özvegye, Vajna Tímea is részt vett.

Timi nem mondott beszédet a kiállításon, mert nem akarta, hogy felszakadjanak a nehezen gyógyuló lelki sebek. A Blikknek elárulta, hogy esténként Andy filmjeit nézi, így emlékezik elhunyt férjére, a férje filmjein keresztül érez. A beszélgetésből az is kiderült, hogy nincs egyedül a hatalmas villában.

Vajna Tímea nem mondott beszédet a férje tiszteletére rendezett kiállításon Forrás: Instagram/Vajna Timi

"Most még velem laknak a házban a bejárónők, meg Andy sofőrje is, mert ő se tud hova menni, de magam vagyok, és annyira kilátástalan most a helyzet... hogy mi lesz... marad-e egyáltalán pénz Andy cégeiben, vagy az »okosok« mindent kimenekítenek. Nem tudom" - mondta Timi, aki a nehézségek ellenére is próbál mosolyogni.

Bezár Vajna Tímea egyik üzletehttp://www.life.hu/sztarok/20190801-bezar-vajna-timea-egyik-uzlete.htmlÚgy tűnik, Vajna Tímeának bezárt az egyik fánkozója. TV + SztárokOrigoAndy Vajna ma lenne 75 éves – így emlékszik rá özvegye, Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190801-andy-vajna-ma-lenne-75-eves-igy-emlekszik-ra-ozvegye-vajna-timi.htmlAndy Vajna január 20-án tragikus körülmények között hirtelen hunyt el. Felesége fél évvel a tragédia után sem tudja feldolgozni férje halálát. Andy Vajna ma lenne 75 éves. Timi így emlékezett meg róla. TV + SztárokOrigoVajna Timi sejtelmes üzenetet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-vajna-timi-sejtelmes-uzenetet-posztolt.htmlVajna Timi nyilatkozatai után sejtelmes üzenetet posztolt az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoVajna Timi elárulta: a patológián is meg akarták lopni elhunyt férjét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-vajna-timi-elarulta-a-patologian-is-meg-akartak-lopni-elhunyt-ferjet-video.htmlVajna Timi a Tények Plusz műsorában a többi között arról mesélt Gönczi Gábornak, hogy a férje mellett rengeteg rossz ember volt, akik meglopták őt. Még a patológián is ellopták a cipőjét és az övét. TV + SztárokOrigoVajna Timi megrendítő vallomása: nem akart a férje nélkül élni egy percet sem továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-vajna-timi-megrendito-vallomasa-nem-akart-ferje-nelkul-elni-egy-percet-sem-tovabb.htmlVajna Timi Gönczi Gábornak mesélt a Tények Plusz adásában Andy Vajna haláláról, az azóta eltelt fél évről. Az özvegy elárulta, sokáig fohászkodott a férjéhez, hogy vigye magával, mert nem akar nélküle élni. TV + SztárokOrigoVajna Timi férje, Andy halála után napokig megmagyarázhatatlan hangokat hallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-vajna-timi-ferje-andy-halala-utan-napokig-megmagyarazhatatlan-hangokat-hallott.htmlVajna Timi elárulta, hogy férje, Andy halála után még napokig hallott egy hangot, amely segítséget kér tőle, és azt mondja, még nem akart elmenni. TV + SztárokOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.